Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanaaaaa

CZY TO JAKAŚ CHOROBA??? POMOCY ! ! !

Polecane posty

Witam. Mam 21 lat, pół roku temu urodziłam dziecko. Karmiłam piersią tylko przez miesiąc. Po 2,5 miesiącach dostałam miesiączki. Cykle trwały tak po 29 - 33 dni. Ostatnio w 16 dniu cyklu miałam lekkie plamienie krwi... Teraz okres spóźnia mi się jakieś 5 dni. Ciąża jest wykluczona. Troszkę zaczęłam się bać, że to jakaś choroba... Co prawda po ciąży te cykle mogą być takie nieregularne ale to plamienie troszkę mnie zmartwiło gdyż nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Co to może oznaczać? Powinnam już udać się do lekarza czy może poczekać jeszcze na okres...? Strasznie się boję, że mogę być na coś chora :(

Gość A nie pomyślałaś że
tamto plamienie mogło być miesiączką??Ja mam zamiast żywej krwi plamienia.

Gość oya ab
no skoro podczas owulacji to masz odp. -plamienie owulacyjne

no też tak myślałam, ale nigdy nie miałam takich plamień... i @ się spóźnia... Może to jakiś torbiel...

Gość mamamiłosza
Może być torbiel, ale po co się wkręcać??? Idź do lekarza zrobi ci USG i będzie wszystko jasne. Mnie przy torbieli okres się spóźniał 45 dni.

Gość zoooolaa
spokojnie to plamienie okoloowulacyjne. czasem u niektorych sa raz na rok a u niektorych co w drugim cyklu etc. nie ma obaw do paniki

Gość zoooolaa
ja w calym swoim zyciu mialam je tylko dwa razy. jak dostalam pierwszy raz tez przerazona poszlam do gina ale uslyszalam ze to normalne i nie ma sensu sie bac. gdyby pojawialy sie czesciej w jedym cyklu nalezy sie przebadac.