Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glut...en:)

hej mamusie wiem że to temat wałkowany KASZA MANNA

Polecane posty

chodzi o wprowadzanie glutenu i teraz tak-jeden lekarz mowi od 6m pol lyzeczki do herbaty inny ze pozniej i ze dwie-moja mala nie jest alergikiem ma te 6 miesiecy i jak kupie kasze manne w kg i dam jej jedna mala lyzeczke ugotowana do kaszki na noc to cos sie stanie? po prostu ugotuje sobie i dam jej do kaszki mała plaska lyzeczke. Jak wy wprowadzalyscie ten gluten? kiedys normalnie dawali i nic nie bylo a teraz wszyscy strasza i juz sama nie wiem.

Gość moja opinia .....
kasze manną zaczęłam dawać po 12 miesiącu na wieczór zagęszczałam mu mleko.Oczywiście że wcześniej mu podawałam gluten ale nie w postaci kaszy mannej.

a co podawałaś?

Gość nienormalny dziadek
moja ma pond 5 msc i dziś kupiłam błyskawiczną kaszę manną z "polskie zboża" z takim misiem... i zamierzam podać za ok 2 tyg rano do mleka

Gość nienormalny dziadek
oj coś pokręciła z nazwą :) ale mniejsza o nazwę kaszy mannej :)

wiadomo o co chodzi:) to ja tez kupie i w sumie jutro sobie nagotuje na sniadanie i jej dam:)

Gość owszem kiedyś normalnie dawali
bo nie znano chorób typu celiakia :O do dziś pewnie większość z was nie wie, co to to chyba dobrze, że medycyna idzie do przodu i odkrywa się wciąż nowe rzeczy, a co za tym idzie, wprowadza nakazy i rygory