Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjnhhj

Dziewczyny jakie wy jesteśćie śliczna!!

Polecane posty

Gość mjnhhj

Studiuje w krakowie i na co dzień widuje takie dziewczyny na uczelni że nogi mi się uginają. Piękne, zadbane zgrabne, naprawdę nie pamiętam kiedy widziałem brzydką dziewczynę. Nie wiem jakie siedzą na tym forum ale większośc polek jest przepiękna.

Gość Polki
dziękujemy :) 😘

Gość czerwona truskawka__
i dlatego mamy przejebane ! Facet ma w czym wybierać i na czym oko zawiesić a my nie mamy w czym wybierać bo wy brzydcy i kurduplowaci jesteście.

Gość ptasiek nastroszony
zdesperowany trzepacz tak może się wypowiedzieć. wiadomo braki... polki są przybrudzone, w większości otyłe niekompletnie ładne jak wysokoskanalizowana to twarz sie cegły prosi a jak twarz ładna to armatura zbyt obfita i te pryszcze i fatalna cera i kudły. np. Holenderki miód cud zadbane piękne higiena aż bije z Nich

Gość czerwona truskawka__
to było o tobie sosssssss

truskawka charakteru to ty atrakcyjnego nie masz :D idz lepiej nałóż tapete i chwal sie przed ludzmi jaka jestes piekna:D

Gość hiena,699
tu siedza same grube pasztety to co ci napiszą tylko cię zwyzywają z zazdrości :D ale ja potwierdzam w mojej 30 osobowej grupie mamy 4 dziewczyny tak piękne że nie możemy z chlopakami przestać na nie patrzeć. Piękne wysokie, zgrabne buzie prześliczne. Zachwycają urodą.

Gość mjnhhj
BZDURA ! Nie zgadzam się że są głupie !! Fajne inteligentne dziewczyny z którymi można o wszystkim pogadać, wiadomo że są wyjątki od reguły ale do cholery to nei tak że jak ładna to głupia chyba tak piszą tylko zazdrosne dziewczyny/

Gość poplyniemyzOdaleko
a na jakim kierunku jestes? :)

Gość lord stront
Po co mi wiedza o ich charakterze? :D Do ślubu nie pójdziemy