Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawke

Zamierzam nastawic syna przeciwko rodzinie matki!!!

Polecane posty

Moja byla mnie wkurza, msci sie za to ze zostawilem ja w ciazy. Nie kochalem jej to ja zostawilem, ale uznalem dziecko(ona dala swoje nazwisko bo nie chciala by dziecko nosilo moje) i teraz nie przyprowadza do mnie dziecka osobiscie ale robi to za posrednictwem ojca lub brata. Teraz postanowilem ze bede nastawial syna przeciwko rodzinie swojej bylej dziewczyny a juz napewno przeciwko dziadkowi ze strony matki. No moi rodzice sa tacy ze moim dzieckiem sie nie interesuja.

Gość jablo
Jesteś jebnięty. Jak widać po rodzicach. Niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Ja płace alimenty, zajmuje sie dzieckiem, chcialem nawet by nosil moje nazwisko ale ona sie uparla i postanowila ze syn bedzie mial nazwisko po niej, zgodzilem sie bo nie chcialem awantur ale z jakiej racji jej ojciec urzadza mi takie cyrki w domu.

Gość a jakie cyrki urzadza
?

Gość Ty nie widzisz żadnej winy
swojej w tym wszystkim,tak??To ja nie wiem jakim ty frajerem jesteś!!Sam taką sytuację stworzyłeś zostawiając dziewczynę.Też bym nie chciała żeby dziecko nosiło nazwisko takiego buraka jak ty.

Gość to głupi pomysł
chcesz zrobić na złość swojej byłej za pośrednictwem dziecka ? A ni pomyslałeś że syn jest szczęśliwy że ma dziadka skoro Twoi starzy nie interesuja się wnukiem to ty chcesz pozbawić go dziadka i matki i co chcesz mu wmówić że matka go nie kocha i nigdy nie chciała? Drań jesteś i tyle to TY ich zostawiłeś a teraz chcesz omamić dziecko na miejscu Twojej byłej w życiu bym Ci nie dała dziecka zniszczyłeś związek a teraz chcesz dzieciaka nawet nie wiesz jak dzieci to przezywaja idioto

Gość pytam ja pytam
prowo jak nic i to dosc kiepskie

Gość usialalalalalalla
Ty głupi fiucie, co ty sobie w ogóle myślisz co? zostawiłeś kobietę w ciąży, a teraz strasznie chcesz nastawiać przeciw jej rodzinie dziecko? Jesteś niedorozwinięty jak mało kto. Weź stąd spierdalaj

Gość widac ze prawda to byla
wspolczuje dziecku ze taki zjebany ryj jak ty jest jeo ojcem:O

Gość gdeqwe
Zjebany ojciec :(

Gość Autorze, a co robi dziadek
dziecka? Bo to może całkowicie nowe światło rzucić na sprawę. Jakby się zachowyał tak jak u mnie, to też bym tak robiłą. Wet za wet. Żeby dziecko nastwaine przez dziaka wolało tego dziadka od matki.