Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny28

Polscy mężczyźni są regularnie okradani z kobiet przez obcokrajowców!

Polecane posty

Gość Samotny28

To jest skandal, że w Polsce tak trudno znaleźć sobie dziewczynę. Tak dużo dziewczyn wyjeżdża. Tak mało zostaje. Konkurencja jest tak silna, że często dochodzi do rękoczynów. Faceci biją się, a nawet mordują o kobiety. Ludzie coraz mniej bezpiecznie czują się na osiedlach. Grożą nam zamieszki.

Spokojnie, taką Kaśkę wyrucha jakiś Murzyn, zrobi jej Murzyniątko, potem ją rzuci. I w zasadzie potem możesz być z Kaśką, ale dla małego Johna będziesz white fatherem.

Gość Samotny28
nie będę wychowywał małego murzyna

śmieszny student zamknij morde! czy Ty normalny jesteś ? założe się że nie masz panny bo żadna nie chce takiego płytkiego chłopczyka jak Ty. Ja wyjechałam z Polski z facetem i dzieckiem i żyję jak normalny człowiek. Dziwisz się że porządne kobiety wyjeżdżają ? a co je w Polsce czeka ? zrobią studia i są bez pracy? maja przebierać w takich głąbach jak Ty? Człowiek jak człowiek patrzy się na jego wnętrze i kulture a nie kraj pochodzenia. Jaki ciemnogród soba reprezentujesz aż wstyd że takie głupoty student wypisuje

Gość Kaśka,.
Śmieszny Student Odwal się. Co od Kaśki chcesz?

Gość cscwcoijopcv
ammarie no przeciez student ma rację co się burzysz? to czy jest nieudacznikiem czy nie akurat nie zmienia prwadziwosci jego słów

up nie sadzę abym miał racje. Nie każda kobieta daje sobie dziecko z murzynem zrobic a tym bardziej nie słyszałam o przypadku by wróciła z czarnym dzieckiem do Polski. W dupie był,gówno widział a puszy się jak paw bo stereotypami sypie z rękawa ,że Polki za granicą się puszczają . Nie ma słów by nazwać ten krytynizm

Gość cscwcoijopcv
widocznie drzyzgi nie oglądasz. ani rutkowskiego. i nikt nie mówi że każda kobieta, ale mało to jest takich przypadków?

Gość gdzie te chłopy
to ja z punktu widzenia żeńskiego zapytuję....gdzie te chłopy? No gdzie....przecież łatwiej trafić w lotka niż wejść w dorosłe życie i założyć rodzinę z normalnym mężczyzną...nie ma mężczyzn chętnych do założenia rodziny i małżenstwa, mężczyzn normalnych i niezepsutych....gdzie te chłopy , no gdzie? Dlaczego fajne dziewczyny pozostaja samotne i nie mogą spotkać kogoś normalnego i niezepsutego? Dlaczego? Skąd taki niedobór mężczyzn w Polsce? Bo....nie ma , nie ma, nie ma......potem długo NIC ....a potem zepsuty towar składający się z zepsutych penisów z doczepionymi pseudofacetami zadowalający się kolejnymi licznymi pochwami....oni nie szukają kobiet tylko mięsa z dziurą. (A może rozwiązanie tej tajemnicy to jest , że wy faceci chcecie "wiele kobiet jednocześnie a nie jednej na stałe"?) Obcokrajowcy? W rodzinie mamy dwa takie małżeństwa, z Norwegami, sa to małżeństwa wieloletnie, 15 i 18 lat....i tylko zazdrościć tak kochających i oddanych mężów, może jeszcze w innych krajach mężczyźni pozostali wartościowymi mężczyznami potrafiącymi tworzyć dobre małżeństwa na bazie wierności i miłości?

Gość cscwcoijopcv
gdzie te chłopy - gdzie są? nie ma? po co mają was traktowac jak kobiety, nie jak mięso, skoro ciągle słyszą od was że są najgorsi i innym facetom nie dorastają do pięt? tobie by się chciało byc z kimś kto tak o tobie myśli?

Wybacz,ale gniotów typu Rozmowy w toku nie oglądam,poziom tego programu pozostawia wiele do życzenia. Owszem są przypadki,ale nie rozumiem czemu ludzie uogólniają że zawsze tak jest. Kobiety wyjeżdżają bo w naszym cudownym kraju nawet z mgr ciężko o pracę,życie ciągle na kredytach.Wydatki większe niz pensja.Nie ma sie co dziwić że ludzie uciekają tam gdzie żyję sie lepiej.

Gość Jozin Z Bazin.
dla mnie każda kobieta, która dała tyłka obcokrajowcowi jest po prostu przegrana po całości

Gość cscwcoijopcv
nikt nie uogólnia, że tak jest zawsze, ale się zdarza wcale często. zobacz wpis tej "norweżki"

Gość ci obcokrajowcy co biorą
polki za zony to desperaci co nie mogą kobiety poderwać w swoim kraju. A taka Polka czy Ukrainka na kasę poleci :classic_cool:, mimo że u siebie w kraju na takiego faceta nawet by nie popatrzyły

Gość malinowa piwonia i bez
dobrze tu autor napisał że polki chcą obcokrajowców a dlatego że nie ma własnie męzczyzn na poziomie dla nich w polsce wiem bo samam mam 26 lat i sama bo wszyscy fajni juz zonaci albo własnie sa za granicą, zostają jacys bezrobotni alkoholicy wiec nie dziwcie sie ze potem sie człowiek rozgladnie za obcokrajowcem po prostu ja uwazam ze własnie mezczyxni maja lepiej ci co zostaja maja wiekszy wybór, kobiet jest chyba jednak wiecej...

Polki są pracowite,chcą posiadać rodzinę (nie wszystkie) a że np Norweg,Anglik czy Niemiec bierze sobie taką za żonę to zapewne się kochają. Po Polskich facetach z wykształceniem zawodowym czego można sie spodziewać ? Życia na kocią łapę,pijaństwa i tyrania we dwoje na kredyt a nie daj Boże zajdzie taka w ciąże to ją facet zostawi bo on ma inne plany,smiech na sali. Już wiem, dlaczego postrzegają nas w świcie jako konserwatywny naród,świat idzie do przodu jednak wiele ludzi w Polsce dalej wierzy w bajki,przesądy i stereotypy.Przykre to

Gość cscwcoijopcv
ammarie - tamtemu chłopakowi wypominałaś, że myśli stereotypami, a sama co robisz? i tak to z wami gadać...

up i tu się mylisz i to jakże,koleżanka napisała wyżej że normalni i fajni Polscy faceci to ze świecą szukać bo prawie każdy zajęty więc w czym nam pozostaje wybierać ? w bawidamkach czy w facetach bez ambicji?

Gość yuiouyyi
nie za bardzo rozumiem co to za ujma mieć dziecko z Murzynem? co za zaścianek. moja koleżanka jest żoną czarnego Anglika- ma kupę kasy, wykształcenie z prestiżowego uniwersytetu, jest przystojny- nie wiem co niby frajerzy z kafe macie więcej do zaoferowania? w ogóle cokolwiek poza białym kolorem skóry?!

Gość cscwcoijopcv
nie pisałem o tym, co pisała koleżanka tylko co Ty pisałaś. mój szwagras ma wykształcenie zawodowe i co? żadna kocia łapa, tylko normalnie ślub, pije z rzadko, na pewno mniej niż moja siostra, choc i z niej żadna pijaczka, a jak dziecko się pojawiło to nie uciekł, bo czemu by miał uciekac od żony? wy dajecie sobie prawo do używania stereotypów, to my też, i nie przekonasz mnie, że jak polka wyjeżdża za granicę to się nie puszcza z murzynami i arabami. ahoj!🖐️

Gość krzysioo
a bierzcie sobie tych brudasow nich was bija te araby nie moj biznes

Gość cscwcoijopcv
yuiouyyi - szkoda, że ty nie masz do zaoferowania umiejętności myślenia

Puszczać się a byc z kims to co innego,więc najpierw zapoznaj się z pojęciami,których używasz. No i widzisz oni się dobrze dobrali,ale tak na serio to ja nie widzę w tej Polsce żadnej przyszłośći i nie ma po co tam wracać. Jak dla mnie mąz obcokrajowiec to nic złego a że ktoś zazdrości to juz jego sprawa.

Gość oibgoubgiugb
strasznie ciezko o normalnego faceta:(

" Polscy mężczyźni są regularnie okradani z kobiet przez obcokrajowców!" Jak facet nie potrafi kobiety utrzymać przy sobie, to nic dziwnego, że wybiera lepszego. W drugą stronę też to działa. Ja bym zastanowił się raczej, dlaczego Polacy nie potrafią zatrzymać Polek przy sobie. Bo nikt nam nic nie kradnie - sami je z rąk wypuszczamy, a później narzekamy, że wolą innych.

Gość cscwcoijopcv
ammarie - dlatego ja, biorąc przykład z Ciebie posługuję się stereotypami i nie uważam, że kobiety są z murzynami czy arabami, tylko właśnie się z nimi puszczają i robią im tylko za materace:D

Gość cscwcoijopcv
Lomu - poczytaj jakie polki mają o nas zdanie. jak ty chcesz kogoś takiego "trzymać przy sobie" to powodzenia życzy hortex

Gość Samotny28
Nie piję, nie palę i to niestety powoduje że dla współczesnej polki jestem nudny