Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba to nie moje przeznaczeni

angielski - poprawnie ?

Polecane posty

1.W sklepie: szukam czarnej sukienki ze znakiem Nike, wczoraj moja kolezanka tutaj taka kupila. I'm looking for a black dress with Nike sign, yesterday my friend bought here ---- wiem, ze to zdanie jest do bani, ale chcialam sprobowac :( 2.Szukam czerwonego wina, mozesz mi wskazac, gdzie je znajde? I'm looking for red wine, can you show me where I find ? 3.jestesmy zajeci dzis wieczorem, idziemy na dyskoteke. We are busy this evening, we go to the disco. 4.Nie bylam tam wczoraj - czas przeszly to wielka zmora :o I wasn't there yesterday. 5.Nie dam Ci tego. I won't give .... nie wiem co dalej :( 6.Nie mam wiecej pieniedzy. I haven't more money. 7.On jest na zewnatrz. He is outside. 8.a jak bedzie on jest przed hotelem. He is hotel outside czy he is outside hotel? 9.chcialabym tylko dwa plasterki sera. I'd like .... moze mi ktos to sprawdzic/napisac ? :o bardzo prosze!

no nie badzcie tacy - please :(

Gość jiojoijo
1.W sklepie: szukam czarnej sukienki ze znakiem Nike, wczoraj moja kolezanka tutaj taka kupila. I'm looking for a black dress with Nike sign, yesterday my friend bought here ---- wiem, ze to zdanie jest do bani, ale chcialam sprobowac I'm looking for a black dress by Nike. My friend bought such a dress here yesterday. 2.Szukam czerwonego wina, mozesz mi wskazac, gdzie je znajde? I'm looking for red wine, can you show me where I CAN find IT ? 3.jestesmy zajeci dzis wieczorem, idziemy na dyskoteke. We are busy this evening, we ARE GOING to the disco. 4.Nie bylam tam wczoraj - czas przeszly to wielka zmora I wasn't there yesterday. 5.Nie dam Ci tego. I won't give IT TO YOU .... nie wiem co dalej 6.Nie mam wiecej pieniedzy. I haven't GOT more money. 7.On jest na zewnatrz. He is outside. 8.a jak bedzie on jest przed hotelem. he is outside THE hotel 9.chcialabym tylko dwa plasterki sera. I'd like ONLY TWO SLICES OF CHEESE

jiojoijo - bardzo, bardzo dziekuje za WIELKA pomoc :):):) czyli w zdaniu 3 jednak czas cont.:) pozdrawiam