Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htyryhtrytuh

co wkurzającego robią wasze mamy,tesciowe, babcie w stosunku do waszych dzieci?

Polecane posty

Gość diabl123
jak mały tylko "kwęknie" teściowa dosłowanie RZUCA SIĘ aby go pokołysać :/ Denerwujące jest właśnie to bujanie, kołysanie - nawet jak nie płacze

Gość dfdfgtgr
gdy mój syn był mały to tesciowa: - ciągle krytykowała mnie, że za cienko go ubieram i zmarznie - kołysała go gdy tylko pisnął i wciskała mu smoczek - kupowała mu codzienni słodycze mimo, iż zakazałam tego! - uzywała wyrazów - geba, dupa - w stosunku do mojego syna np. "wytrzyj mu gębę" - gdy ja nie pozwoliłam na coś synowi, ona mu pozwała na moich oczach!! Mieszkałam z teściami kilka lat i nie życzę tego nikomu!!

Gość masełłłko
mnie strasznie denerwuje moja młodsza siostra-mój syn ma 4 lata i ona zawsze zaczyna się z nim drażnić,kłócić a potem gdy on się całkiem zdenerwuje to mówi,ale jesteś niegrzeczny,brzydki jesteś... kiedyś porządnie się wkurwiłam i wywołałam awanturę...od tej pory spokój! najpierw sama go zaczepia a potem,że on jest ten zły!

Gość jcpenny
dziewczyny, a zwracacie uwagę teściowwej jak robi coś nie tak przy dziecku? Mnie wkurza parę rzeczy ale nie mam odwagi powiedzieć jej ze tak robi. Zawsze napuszczam męża niech jej zwraca uwagę. Tylko czasami ona coś robi jak tylko ja to widzę. Cholera nie wiem jak się przełamać. Z teściową nie mieszkam, przychodzi opiekować się synem jak jesteśmy w pracy.

Gość do elita
z kim masz to ciemne dziecko ?