Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akcja

sukienka - jakie dodatki?

Polecane posty

http://img848.imageshack.us/img848/2198/sukienkat.jpg idę w niej na mą studniówkę (prawie nikomu poza mną się nie podoba, ale już się z tym pogodziłam:) ) i mam prośbę o pomoc w dobraniu dodatków. ona jest koronkowa, pod spodem szara, na wierzchu biała koronka. moja pierwsza myśl to: 1. kolczyki, bransoletka i naszyjnik - perełki, do tego szare buty i szara torebka a potem, że może to przyciemnić, bo jeszcze mam takie nie wiadomo jakie włosy, ciemny blond chyba, takie mysie ;/ i żeby: 2. czarne buty, czarna torebka i dodatki jakieś srebrne z czarnymi koralikami czy innymi pierdółkami, w miarę czarne no 3. jakieś inne propozycje, może jakiś kontrast? tylko co do tego pasuje? proszę o pomoc, bo się na takich rzeczach nie za koniecznie znam i nie mogę się zdecydować i makijaż mocny czy delikatny?

Gość sukienka jak dla starszej
cioci :o niestety nie pomogę z dodatkami bo nie gustuję w takich łachach i nie wiem jakie dodatki można do nich doprać. Najlepiej worek na głowę żeby nikt cie nie poznał w takiej szmacie :o

Gość sukienka jak dla starszej
dobrać*

Gość mi również trudno coś
podpowiedzieć, bo ten kolor jest Ewentualnie perły takie przy szyi w kolorze ecru, to samo bransoletka perły ecru i kolczyki też perełki do pray albo jakies inne, które będą pasowały. Możesz też dać dodatki czarne - kolczyki czarne kwiatki na wkręty, nie na biglu, naszyjnik coś czarno srebrnego, bransoletka czarne koraliki lub perełki tak np. 3-5 sznurków, ale tylko na jedną rękę, bo nie chcesz być choinką prawda? Do kwiatka na sukience będą pasowały te kolczyki kwiatki w uszach. Miłej zabawy.

Gość xyz tey
ja niestety nie widze zdjecia :/