Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antina

CZY PRZEGRALAM JUZ ZYCIE?

Polecane posty

Gość antina

skonczylam wlasnie26 lat i jestem sama nigdy nie bylam w zwiazku... chce zmienic swoje zycie ale nie wiem jak.... nowy rok a ja wraz z tym mialam wielkie nadzieje na zmiane a tu juz miesiac nowego roku i boje sie ze miesiac po miesiac i tak mi ucieknie kolejny rok... nie mam przyjaciol... po zakonczeniu studiow tak jakos samo sie stalo.... prace mam tez niestabilna... co prawda przeprowadzilam sie do wiekszego miasta w poszukiwaniu szczescia, ale niestety jest mi ciezko... czuje ze to depresja....

Gość sesinka
to stara panna jestes

jak jestes brzydka do tego ale tak brzydka ze nikt cie nie chce czyli tak jak mnie to przegralas

Gość kasaa
odpowiedz sobie na pytanie dlaczego tak jest,co robisz żle,czy wczesniej też nie miałaś przyjaciół?

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa87
mam to samo co ty tylko ja nie mam jeszcze pracy ciagle szukam mam znajomych ale wszyscy okazali sie falszywi zostalo tylko kilku aaaaaa i mieszkja w innej miejscowosci a na dodatek mialam faceta psychopate ktory mnie pobil bylam w ciazy poronilam . inni maja gorzej

Gość sesinka
mialam przyjaciol ale mam wrazenie ze z wiekiem sie ich traci-zakladaja rodziny...

Gość sesinka
tak malo odp:(