Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa ; *

koloryzacja wlosow

Polecane posty

Gość sylwiaaa ; *

witam ; ) moje wlosy byly juz kilka razy farbowane i sa koloru czerwono pomaranczowego. Problem w tym ze zawsze wychodzi ciemniejszy odcien niz na opakowaniu. Dzisiaj znowu planuje je farbowac.. i nie wiecie moze co zrobic zeby byly jasniejsze, bardziej plomienne? trzymac farbe dluzej na wlosach albo nie wiem, moze dawac jej mniej zeby nie bylo jej tak grubo, doradzcie mi prosze ; ))

Nigdy nie sugeruj się kolorem który znajduje się na opakowaniu farby, w większości przypadków jest właśnie tak że wychodzą ciemniej. Intensywność koloru nie zależy raczej od tego jak grubo ja kładziesz czy tam jak długo trzymasz. Może po prostu musisz znaleźć odpowiednią farbę, te sklepowe nie zawsze dają upragniony kolor ale można się zaopatrzyć w internecie czy hurtowniach w farby profesjonalne, np Majrel, taka farba daje bardziej oczekiwany kolor i jest bardziej naturalny.

A jeśli chcesz mieć jaśniejszy kolorek to raczej p musisz lekko podjaśnić włoski przed farbowaniem.

Gość ustka
ja najfajniejszy efekt osiągam jak używam tych farb http://www.biokap.pl/strona-glowna/ kolory wychodzą naturalne, włosy są zdrowe i lśniące, a co najważniejsze farba mnie nie podrażnia, a jestem alergiczką i mam z tym problemy...