Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony Facet !

Kobiety ! czego od nas chcecie ? my nigdy nie sprostamy Waszym wymaganiom !

Polecane posty

Gość jestem ciekawa czy choc jedna
nieudacznicy i do tego głąby niekumate :-O

Gość TROLOL
Prawda jest taka, że same nie wiecie albo wymagacie powierzchownych zalet - tylko jedna wspomniała o charakterze, a wam szczególnie brakuje.

Gość amanda 007
zero męskości

Gość dsqasas
dowody, kobiety, dowody napisac to sobie mozna wszystko

Gość amanda 007
kiedyś to byli faceci męscy, szarmanccy i pracy się nie bali, a teraz pipki żalą się na kafeterii ze już nie mogą wyrobić z myciem dupy i goleniem jajek

Gość TROLOL
Wiecznie nakręcacie się na cokolwiek, wystarczy, że facet nie wspomni przez parę dni o waszym dajmy(ładnym) wyglądzie, a wy od razu wymyślacie kolejne scenariusze: Znalazł sobie inną? Pewnie się roztyłam... Wybrałam brzydką sukienkę? itd. W każdym razie uwierzcie mi, że wymagamy znacznie mniej niż wy :)

Gość amanda 007
ostatnio znalazłam niedźwiedzia w lesie, bzykaliśmy się przez 7 godzin, żebyście widzieli jakie męskie miał pazury :classic_cool:

Gość amanda 007
żałosne te wasze podszywy, ale to nie zmienia faktu ze teraz prawdziwych facetow jak na lekarstwo

ja tam nie wiem o tych "prawdziwych mężczyznach" ale takie jęki jak autora tego tematu to mnie zniesmaczają. i wielu jest takich "facetów" co to dla widzimisię byle jakiej niuni gotowi robić z siebie szympansów.

Gość IMO12354
"i wielu jest takich "facetów" co to dla widzimisię byle jakiej niuni gotowi robić z siebie szympansów." Jakby jakaś dziewica na Ciebie zwróciła uwagę to zaraz byś ogolił jaja. :classic_cool:

Gość bdysw
dzisiejsi faceci sa albo ciotami, zwyklymi cipami albo chamstwo ostatniego sortu 🖐️

Gość łowiczanka ...
w łodzkiem to są jakieś dupy a nie faceci. brzydcy, niscy i przemęczeni życiem. lubię sobie robić wycieczki do niemiec i tam to są dopiero okazy, aż milo popatrzeć nie to co u nas

"w łodzkiem to są jakieś d**y a nie faceci. brzydcy, niscy i przemęczeni życiem" to ja. z samej łodzi :D

Gość łowiczanka ...
ty oferma nie masz się z czego cieszyć, powinieneś coś z sobą zrobić

Gość henk1
zAGUBIONY fACET,, podpisuję sie pod tym.Powiem więcej jeżeli emancypacja to niech !!! ,a bielizne kup se sama.12 godzin w robocie a ja poczekam w domu z obiadem i oczywiście zajme sie pociechami.Będę pędził winoch w garażu aby było na stole bo to do obiadu.Normalnie 4,5 dych a skąd nabrać ,och gdyby tak przyjmowali kserówki to zapewniam was każdy z nas byłby idealnym Facetem.

Gość yaakakakak
po co masz spełniać ich wymagania ? albo biorą co jest albo do widzenia , bez łaski :)

Gość łowiczanka ...
to polscy faceci są beznadziejni, zwłaszcza z mojego regionu, a żeby was szlag trafił nieroby szkaradne

"a żeby was szlag trafił nieroby szkaradne " nie pasi? to helmuta sobie szukać.

Gość dzsiejsi faceci są:
-niscy --brzydcy -bezrobotni albo z niską pensja - tępi -zaniedbani -skąpi -marudni -chodzą w szmatach -nie potrafią gotować -nie prawią nam komplementów czasami się zdarzają jakieś wyjątki ale większość polaków to tacy jak z tej listy

dzisiejsze kobiety: - zajmują się robieniem list na temat tego jacy są "dzisiejsi faceci" :D

Gość Chciałbyś
:D🖐️

"dzsiejsi faceci są: -niscy --brzydcy -bezrobotni albo z niską pensja - tępi -zaniedbani -skąpi -marudni -chodzą w szmatach -nie potrafią gotować -nie prawią nam komplementów czasami się zdarzają jakieś wyjątki ale większość polaków to tacy jak z tej listy " Ja rozumiem wszystkie zarzuty, ale na WZROST nie mamy wpływu.

Gość facet poniżej 180 powinien
zostać zamordowany

Lomu - już ktoś kiedyś mówił, że można sobie kości wydłużyć... Inna sprawa, że "wymogi" to jedno, a praktyka to drugie..

"Lomu - już ktoś kiedyś mówił, że można sobie kości wydłużyć.." ja pier....

To akurat nie był mój pomysł, któryś z twoich towarzyszy niedoli takie z tym wyskoczył ;)

Gość do !offerma
serio takie laski chodzą po manufakturze????