Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

W przyszłym roku będę miał wlasną hacjende :)

Polecane posty

Tam dopiero będę osiągał sukcesy zawodowe. Będę żył jak na tych telenowelach meksykańskich żyją bogaci ludzie :)

Gość arkadia zloteasi
o jest chlopak:) gdzi e byles chlopcze hheheh nie cieciujesz juz??

Niestety do tej pory nie znalazłem pracy jako ciec :( :( :( :( :( musiałbym miec orzeczenie o niepełnosprawności, byłem nawet w wawlu z prośbą przyjęcia mnie o stróża ale powiedzieli że nikt nie jest taki potrzebny.

Ale ja tam towarzystwa nie potrzebuje :):) :) chociaż kto wie ;)... ja też będę miał własną hacjende, służbę(kucharke, trzy służące, major domusa, szofera i ogrodnika oraz stajennych). Nie wiem tylko czy lepiej wziąc służbe z Polski (szczególnie kucharke-która zna się na polskich potrawach) czy stamdąt. Ja mogę wam dac posady w swoim domu.. Drugie pytanie czy w Meksyku będę mógł miec cyfrowy polsat i cyfre plus? by całkiem kontaktu z polską nie stracic?

chyba polsatu cyfrowego nie będziesz mógł mieć ale jeszcze gorsza mam wiadomość, tam nie ma biedronki

Biedronka chyba jest tylko w polsce :) zresztą nieważne tam będzie mnie stac na zakupy w drogich galeriach a jakieś polskie restauracje są, kotlety schabowe, filety z kurczaka???? ja zamierzam tam zostac na stałe, w polsce będę miał tylko dwa domy i jedno mieszkanko a interesy tam będę kręcił.

Gość główka rozbolała
A ty wiesz w ogóle co to jest hacjenda ? :D Hacjenda to nie tylko ta willa o której myślisz, Hacjenda to gospodarstwo hodujące bydło 🖐️

to jak juz bedziesz taki bogaty to możesz własna polska restauracje otworzyć i po sprawie :P a skoro już nie mogę z tobą jechac to chociaż kartkę wyślij

zazdrosnica zawistna lukrecja juz pluje jadem z zazdrosci bo ona nigdy nie wyrwie sie z kawalerki w kamienicy gdzie mieszka na wikcie starych, wiec ja szlag trafia, ze ktos moze miec lepiej

prawa to przynajmniej poczucie humoru ma, a ta lukrecja tylko jadem pluje, szkoda lukrecje, ze jestes taka biedna, ale nie musisz sie wyzywac zaraz na kazdym