Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaa112223434

jak myslicie?

Polecane posty

hej kobitki;) mam pytanko staramy o dzidzie ponad pol roku wiem ze to nie dlugo ale juz trace nadzieje. moj teraz jest na wyjazdach byl dwa tygodnie temu na tydzien oczywiscie bylo prawie codzien....;) okres dostane za jakis tydzien ale moze sobie wkracam ale od dwoch dni mam mdlosci glowa mi peka i mam bardz bardzo duzo uplawow jak nigdy dotad. mysle czy zrobic test ale nie wiem czy nie za wczesciej jak sadzicie??

Gość nikt tu wrózka
nie jest najbardziej wiarygodny bedzie test w dniu podziewanej@ a z tym traceniem nadziei to nie przesadzaj tylko:O dluzej sie staraja i jakos zyja max to roku masz czas

wiem wiem sa takie co po pieć lub osiem a nawet wiecej lat sie staraja bardzo takie Panie podziwiam:)

Gość agiew
Poczekaj jeszcze troszkę :) Życzę Ci żebyś doczekała się maleństwa :) Jeśli jednak nie jesteś w ciąży, polecę Ci mikroskop owulacyjny. Ja akurat stosuję afrodytę. Będziesz wiedziała dokładnie kiedy masz dni płodne a to dodatkowo podwyższy prawdopodobieństwo zajścia :)

Gość jak prawie codzien
był seks to polecam przynajmniej co dwa dni, bo najczęściej problemy mają ci co za często.

Gość Taio
agiew a jak to działa? i ile kosztuje? bo byłabym chyba zainteresowana. Powiedz coś więcej na ten temat

Gość agiew
google nie gryzie...nakładasz odrobinę śliny za soczewkę, czekasz do wyschnięcia i patrzysz jaki uzyskałaś obraz. Jeśli sole m. zawarte w ślinie się skrystalizują utworzy się paprotka. wtedy są dni płodne.