Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana nie moge zyc

co zrobic zeby on wrocil do domu?

Polecane posty

Gość zalamana nie moge zyc

zaczne moze od tego ze facet mi uciekl w piatek,wrocilam z pracy i zastalam puste szafki, mieszka u kolegi, wiem ze ja tu duzo zawinilam, bylam jednym slowem czesto zla dla niego,zdominowalam go, wszystko musial prawie w domu robic, no takl mi wtedy sie wydawalo ze tak ma byc, bo on pracuje na pol etatu a ja na caly, napisal mi list ze mnie kocha ze wroci ale nie teraz, rozmawialam z nim w piatek na skype, powiedzial ze chce byc ze mna, ale musze na niego poczekac,dzisiaj prawdopodobnie bedziemy znowu rozmawiac, ja nie wiem co mu powiedziec , jak go przekonac zeby wrocil, w piatek mu powiedzialam ze sie zmienie ze bedzie inaczej, ale on powiedzial ze jak sie kogos starci to dopiero wtedy tak sie mowi, nie wiem co ja mam zrobic, od 3 dni nie moge jesc i spac, caly czas placze, w pracy jak robot bylam, mielismy taki cudowny zwiazek, on dalej mowi ze jestesmy razem,pomimo ze nie mieszkamy juz razem, ja tak nie moge, chce zeby wrocil, zrozumialam juz swoje bledy,on mi nie wierzy, ale jak ma mi uwierzyc skoro nie dal mi szansy zeby to okazac, co robic?

daj mu trochę czasu, żeby zatęsknił. Pamiętaj że uczymy się na błędach, zadbaj o niego bardziej,okazuj na codzien jaki jest ważny. ważne by w związki też dawać a nie tylko oczekiwać/brać, będzie dobrze słonko, nic sie nie martw :)