Gość asdat12 Napisano Styczeń 16, 2012 Mam trochę lat. Kiedy straciłam pracę, zaczęłam zajadać złość, bezsilność. Z kobiety szczupłej stałam się grubą babą. Nie mogłam się otrząsnąć z tego co się stało. Zamiast zająć się domem, dziećmi to ja zaczęłam więcej spać, rozleniwiłam się no i przytyłam. Opamiętałam się, że tak nie można żyć. Z pomocą dzieci zaczęłam się odchudzać, a przede wszystkim zaczęłam dbać o siebie. Znów zaczęłam żyć. Zaczęłam szukać w internecie diet, które by pasowały do mnie, a mianowicie nie kosztowne, i takie, które mogła jeść cała moja rodzina. Wszystkie diety, które przeczytałam wiązały się z tym że musiałabym gotować osobno dla mnie i rodziny a to jest zbyt drogie. Stosowanie różnych specyfików też zbyt kosztowne. Tak szukałam długo , aż przypadkiem trafiłam na taką stronę, która pozwoliła mi inaczej patrzeć na problem otyłości i jak schudnąć. Nie chcę opisywać co na tej stronie przeczytałam bo bym musiała przepisać a to jest nierealne dlatego przytoczę tę stronę: http;//jakschudn-poradyyciowe.blogspot.com bo naprawdę warto poczytać i te wszystkie rady zastosować i na pewno będą efekty, bo ja zastosowałam i po trochu widać efekty, a przede wszystkim porady te są za darmo i do zastosowania dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach