Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka;)

zespół konkret

Polecane posty

Gość ewelinka;)

A wiecie może coś o zespole konkret z siedlec? Robię wesele w 2013r i koleżanka mi ich szczególnie poleca :)

Gość Grzegorz i Marta
Grali u nas na weselu i było po prostu super. Gorąco polecamy.

Gość sielczank2
Nie maja zbyt dobrej prezencji,wyglądają jak byle jaka kapela co sobie dorabia na weselach,dużo jedzą i potrafią też wypić ,to zresztą widać po ich twarzach.Jednak pierwsze wrażenie jest mylne,bardzo fajnie grają i spiewają.Nalezy tylko zaznaczyć osobie która roznosi alkohol aby im nic nie stawiała.Byłam na festynie gdzie grali to bawiłam się super,na weselu to już pod koniec dostali butelkę wódki to juz było po graniu ale to już był koniec wesela więc nie miało znaczenia

Gość neutralny
Super opinia kogoś kto ocenia ludzi po wyglądzie. Pewnie sama jesteś jakimś brzydalem z konkurencji i oczerniając innych próbujesz podwyższyć swoje ja.

Gość paranoja i tyle
Ludziom jak widzę poprzewracało się w głowach. Teraz kapela nie dość że musi ładnie grać i śpiewać to jeszcze musi ładnie wyglądać. Myślałem że skupienie gości powinno biec w kierunku np Państwa młodych.

Gość Linda wokalistka zesp. KONKRET
Do sielczank2 (czy coś takiego). Oczernić między innymi moją osobę na forum internetowym potrafisz a boisz się podać swoje prawdziwe imię. Twoim zdaniem wyglądam na alkoholiczkę? Jak masz odwagę to zadzwoń, spotkaj się ze mną i powiedz mi to prosto w oczy. Poza tym z takimi ocenami uważaj bo jest na to paragraf niestety. Co do festynów to dziwnym trafem prawie w ogóle ich nie gramy bo niedzielę wolimy poświęcić swoim dzieciom.

Gość Dylemator
Swoją drogą to ciekawe, jak szybko wszelkie zranione na kafeterii osoby odpisują osobiście, co dowodzi faktu, że piszą tu sami o sobie saaaaaamyyych :-D

Gość Generał konkretny
przykro mi, niewiele wiem na temat tego zespołu

Gość Dylemator
Generał i co z tego że nic nie wiesz? wypowiedzieć się możesz, przecież to kafeteria.

Gość chipsik
Linda wokalistka zesp. KONKRET Do sielczank2 (czy coś takiego). Oczernić między innymi moją osobę na forum internetowym potrafisz a boisz się podać swoje prawdziwe imię. Twoim zdaniem wyglądam na alkoholiczkę? Jak masz odwagę to zadzwoń, spotkaj się ze mną i powiedz mi to prosto w oczy. Poza tym z takimi ocenami uważaj bo jest na to paragraf niestety. Co do festynów to dziwnym trafem prawie w ogóle ich nie gramy bo niedzielę wolimy poświęcić swoim dzieciom. nie ma sie co rzucać,jesteście słabi i tyle.

Gość Marryyylinna
oj urodził się urodził!!!! Zespół Tequila z Radzynia Podlaskiego, są fenomenalni! :) Grali na Naszym weselu i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że dzięki nim bawiliśmy się tak dobrze jak nigdy wcześniej. Również miło było nam słuchać opinii naszych Gości na temat zespołu, którzy również byli zachwyceni. :)

Gość konkurencja nie śpi
Wniosek jest jeden. W zespole ludzie muszą być ładni i najlepiej wolni , kto wie czy akurat jakaś dziewczyna nie będzie w potrzebie a wiadomo na imprezie większość ludzi to pary i ciężko znaleźć kogoś wolnego, dobrze byłoby wtedy jakby jakiś grajek zabrał na upojny spacer albo chociaż raz na godzinę oczko puścił. Zawsze jest jakaś szansa że się któremuś spodoba. he he he he :)

Gość Dominikusia
Drodzy państwo, zespół Konkret grał w mojej rodzinie na trzech weselach, dwóch moich braci i moim, za rok zagrają u trzeciego brata. Z ręką na sercu powiem, że każdemu na weselu życzę takiej kapeli jak Oni, nie pili w ogóle, dobór repertuaru był odpowiedni do wieku i upodobań gości. Rozumiem że konkurencję boli to że są tak chwaleni. Moja rodzina ceni ich za to że wszystko można z nimi ustalić, zawsze służą radą i przede wszystkim odnoszą się do gości z należytym szacunkiem. Bardzo polecam, bo nigdy nas nie zawiedli :) a gwoli wyjaśnienia dla Pana/Pani chipsik, zespół ma grać i bawić ludzi a nie podnosić ciężary :P

Gość grul hull
Posłuchajcie sobie kilku utworów. TRAGEDIA !!! Aranże z muzyczka.pl "Śpiewający gość" albo tydzień nie jadł,albo ma rozedme płuc. O czystości spiewania nie wspomnę,bo gość fałszuje jak mało kto. np. Kormorany PORAZKA !!!!!!! http://www.zespolkonkret.pl/demo%20audio.html

Gość swingeman
Faktycznie strasznie słabo, aranże dno, gość może na kacu albo co?

Gość Kkkafe
Ale wszystko przebija ten fałszujący gostek w "Zielonych wzgórzach". To co wyprawia z tym utworem powinno byc karalne.

Gość paranoja i tyle
Faktycznie nie najlepsze wykonanie niektórych kawałków ale może przynajmniej prawdziwe a nie jakieś w studiu nagrane a potem na imprezie wychodzi szydło z worka

Gość konkurecja nie śpi
Rozmowa o dwóch piosenkach z resztą widać tu jedno, ktoś na siłę chce im zepsuć dobrą opinię. Pewnie nie mają co robić i takim działaniem chcą mieć większą szansę na potencjalnego klienta :)

Gość muzykus
Ha ha ha, normalnie posikać się można ze śmiechu jak się czyta te negatywne komentarze. Ludzie z konkurencji!!! Bo to wy piszecie, po jezyku jakiego używacie i określeniach od razu widać że to ktoś z zespołów konkurencyjnych na siłe chce ich obsmarować. Ja też gram wesela. A ponieważ mam terminy zajęte nie szukam na siłe klienta. Zamiast psioczyć na ich temat lepiej zadzwońcie i poproście żeby nauczyli was np drugich głosów, bo nie znam kapeli która lepiej by to zrobiła od nich. Chylę czoło przed nimi za to i szacun.

Gość hardware1973
nie kłam muzykus ,nikt teraz nie ma zajetych terminów. Nie kadź sobie i nie oszukuj siebie. Jest kryzys,ludzie nie maja pieniędzy,nie robia wesel. Moda na takich badziewiarzy jak Konkret już dawno minęła. Temat załozył zapewne ktoś z Konkretu.

Gość konkurecja nie śpi
Kiedyś na jakimś forum czytałem podobne komentarze na temat zespołu Maxim a jak widać i z tego co wiem chłopaki grają i mają się dobrze. Też ktoś wydziwiał o fałszowaniu i że słąbo itd. Przynajmniej na wyjazdy nie muszą wypożyczać ludzi do grania. Tak samo i w Konkrecie. Popatrzcie ile jest kapel co tak na prawdę nawet wyjazdów sami nie grają. Klient musi dopłacać za głupiego marsza pod domem. To dopiero jest śmiech. Szacunek dla Muzykus , reszta jak widać ma jakieś problemy.

Gość niemuzykantus
hahaha odezwali się urażeni z konkretu pod różnymi nickami :-D

Gość konkurecja nie śpi
a ty niemuzykantus z jakiego zespołu jesteś? jaki problem macie żeby napisać prawdziwe imie czy nazwe swojego zespołu przecież nikt oprócz konkurencji nic tu ciekawego nie pisze żaden potencjalny klient nie sugeruje sie jakimś dziwnym wywodem pojedyńczych osób i tak każdy ogląda płyty, słucha muzyki i tylko śmieje się z tego co tu napisane

Gość niemuzykantus
śmieją to się z was póki co

Gość Marcin Zespół Konkret
Czytam to wszystko i podziwiam. Chyba nudzi się konkurencji. Ja zamiast pisać głupoty o które mnie tu niektórzy posądzają wolę poświęcić czas na muzykę i szlifowanie nowego repertuaru. Dodam że do póki mamy co robić i gdzie grać to piszcie co chcecie. Jak pokazuję ludziom to forum przy podpisywaniu umowy to mamy dobry kabaret i dopiero wtedy słyszę prawdziwy śmiech. Lubię jak jest głośno o mojej kapeli. Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów w dalszym dokuczaniu ludziom. P.S. Nie ważne jak o tobie mówią, ważne że w ogóle mówią. :)

Gość Linda wokalistka zesp. KONKRET
Odważnych krytykujących proszę o kontakt pod nr. tel 501-218-391 i podanie stron swoich kapel, chętnie posłuchamy i zobaczymy kto w ogóle ma pojęcie o muzyce a komu się wydaje. Choć coś czuję, że tchórze z was i nie znajdzie się żaden który zadzwoni i powie "witam, nazywam się... gram w zespole...". My jak widzicie używamy własnych imion i nie kryjemy się pod jakimiś pseudonimami, bo my się nie wstydzimy wypowiadać. A wy? No cóż... Poziom tych wypowiedzi, słownictwo mówi samo za siebie z kim mamy do czynienia. Pozdrawiam konkurencję.

Gość sielczank2
jak juz pisałam powyżej zespół konkret gra naprawdę fajnie ,no cóż nie są to przstojni faceci

Gość worek kartofli
a bierzecie ze sobą kanapki czy trzeba wam dac jeść tak jak gościom weselnym

Gość spoza muzyki
Panowie z Konkret, nie macie się o co tak obrażać i unosić, taki macie poziom, a nie inni, prawda jest taka, że 80% kapel weselnych prezentuje podobny, niski poziom, a gościom i tak się podoba, bo nie potrafią rozróżnić udawania od grania, wasz łomot na wesleu może jeszcze daje się słuchać, ale taki dźwięk z miksera obnaża was do gołego.