Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka;)

zespół konkret

Polecane posty

Gość do krytykka i jego wcieleń
krytyk to podpisz się że jestes z Konkretu, a nie podpisuj co chwilę inaczej, myślę że konkurencja ma Konkret w dupie, zwłaszcza ci co reprezentują dobry poziom, bo faktem jest że Konkret to słaba chałturna kapela, choć takich na weselach pełno, nie tylko oni sa tacy ciency to fakt.

Do osoby o nicku: do krytykka i jego wcieleń. xxx Przeczytaj dokładniej i do końca :) Pan krytykk zacytował czyjś wpis i na końcu odpowiedział :) Mniej piany, panowie :)\Mniej piany :) xxx Zespół, o którym mowa, jest nowy na Kaffe i pewnie jeszcze nie raz obleją go pomyjami. Są kiepscy, chałtura jak sprzed 40 lat, ale ok :) Może mają swoich... eee... fanów :D:D:D

Gość co to za horror!
nie, dzieki. nie skorzystam z oferty. ci faceci spiewaja, jakby byli po pol litra.

Gość neutralny
Ludzie co z Wami się dzieje. Opinię typu mi się podoba a mi się nie podoba może wystawić każdy ale na siłę przekonywać cały świat do swoich poglądów to już jakaś choroba. Każdy ma przecież inny gust a gustach się nie dyskutuje !!!!!!!!!!!! To tak jakby Pani młoda kupowała sukienkę ślubną i na takim śmiesznym forum jak to pytała czy to dobry wybór. Przecież to jej ma się podobać. Takich przykładów mógłbym tu napisać jeszcze milion tylko szkoda czasu bo do idiotów i tak to nie dociera.

Gość neutralny
Ludzie co się z Wami dzieje?

Gość no to nie pisz
i tak wiadomo, ze jestes z tego zespolu.

"To tak jakby Pani młoda kupowała sukienkę ślubną i na takim śmiesznym forum jak to pytała czy to dobry wybór. Przecież to jej ma się podobać." xxx Nie bij piany :) Na tym forum panny młode właśnie zadają takie pytania :) Choćby tu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5477667 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5474998 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5478349 xxx To tylko pierwsza strona :) Zanim zaczniesz tu pisać, zapoznaj się ze zwyczajami tego forum :)

Gość Insp. Gadget
Ja nie rozumiem, po co zespół Konkret tak churalnie się tutaj wypowiada i wpólnymi siłami broni swojego rzemiosła, fakt słabego, dajcie spokój to i wam dadzą, z resztą każda potwora znajdzie swego adoratora a gusta są przeróżne.

Gość pipipipipipipi
piją ,palą i laski na nich lecą

Gość Marcin Zespół Konkret
Z tym bronieniem to jest mały problem. TO NIE MY A JUŻ NA PEWNO NIE JA. To osoby które nas lubią lub takie którym sprawia przyjemność siedzenie od rana do wieczora przy komputerze i dyskusje z byle kim i o byle czym. Dla mnie to coś co nic nie znaczy. Dla mnie najważniejsze są UMOWY I ZAJĘTE TERMINY a póki co nie narzekam. Pozdrawiam wszystkich :) bez względu na płeć, urodę i wyznania polityczne :P

Z tym bronieniem to jest mały problem. TO NIE MY A JUŻ NA PEWNO NIE JA. To osoby które nas lubią lub takie którym sprawia przyjemność siedzenie od rana do wieczora przy komputerze i dyskusje z byle kim i o byle czym. Dla mnie to coś co nic nie znaczy. Dla mnie najważniejsze są UMOWY I ZAJĘTE TERMINY a póki co nie narzekam. Pozdrawiam wszystkich :) bez względu na płeć, urodę i wyznania polityczne :P

Gość Insp. Gadget
Nie wy, ale jakoś widać na bieżąco jesteście z tym tutaj tematem. Macie umowy i bardzo dobrze, nie wiem więc po co się szarpiecie w takim razie, ludzie zawsze będą pisać, co chcą.

Gość nie laczy mnie nic z tym zespo
lem ,ale odwalaja kawal dobrej roboty. Bylam na kilku weselach gdzie grali i zawsze nogi bolaly . Chlopaki sie nie opierdalaja a graja . Bylam tez na weselach gdzie graly wypasione zespoly , 3 piosenki i ida zrec po pol godziny ...ile to mozna zrec na koszt mlodych ?!?!?!?!?! I jeszcze trzeba bylo prosic by grali . Porazka. Na weselu mojego syna zagra tylko i wylacznie KONKRET. Bo to jest wlasnie KONKRET!!

Gość Dziadek Stefan
Tak to są właśnie uni! Na weselu mojego wnuka też zagrajo, bo uni grajo a sie nie opierdalajo!

Gość Linda tez nie od was
Co nie?

Gość Do osoby o nicku
nie laczy mnie nic z tym zespolem Tak, wszyscy w to uwierzymy.

Gość gość
"KONKRET" niby to słowo mówi samo za siebie, szkoda tylko, że jeden z członków tego zespołu jest perfidnie dwulicowy. Dziwię się jego byłej żonie, że nadal może na niego patrzeć...

Gość gość
Ten konkret to jakaś lipa. We dwoje chyba grają, nie mają stałego składu zespołu. Byliśmy na weselu to ta wokalistka jest beznadziejna. Opryskliwa jakaś i nieprzyjemna. Nie polecamy takich pseudo "muzyków".