Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Rodzina chłopaka

Polecane posty

Gość Oto moje zdanie
To chyba już wiesz co robić? Wóz albo przewóz. Skro oni mu nie pomagają ani tego nie robili, to czemu on ma ich utrzymywać? Może zamieszkajcie razem i zobaczysz czy w dalszym ciągu żerują na nim? Wtedy już nie powinni mieć podstaw by rościć prawa do jego finansów i może zaczną sobie radzić sami?

Gość Perełka1990
Razem zamieszkać , raczej nie damy rady narazie za mało kasy .. musze z nim pogdac , z reszta mówiłam mu w prost jak on sobie to wyobraza jak sie wyprowadzi ..

Gość Oto moje zdanie
Jak nie sprawdzisz to się nie dowiesz... A jak wygląda Wasza sytuacja finansowa?

Gość Perełka1990
słabo uwierz .. nie damy rady w bloku sie utrzymac .. a ja napewno niegdzie na wies nie pojde.. ja wole zeby sie ogranął musi sie nauczyć odmawiac bo tak to sam uczy ich wygody , a oni to wykorzystuja

Gość Perełka1990
słabo uwierz .. nie damy rady w bloku sie utrzymac .. a ja napewno niegdzie na wies nie pojde.. ja wole zeby sie ogranął musi sie nauczyć odmawiac bo tak to sam uczy ich wygody , a oni to wykorzystuja

Gość Oto moje zdanie
Ale konkretnie. Oboje pracujecie? Ile macie dochodu? Studiujecie?

Gość Perełka1990
2500 moze mamy + to ze ja choruje .. ma samochód tez musi utrzymac .. dojechac nikt mu na nic nie daje ..

Gość zmartwiona siostra
A nie moglibyście zamieszkać gdzieś, gdzie nie musiałby dojeżdżać? 2500zł to nie tak mało na dwoje młodych ludzi bez dziecka, nie studiujących tak?

Gość Perełka1990
no nie studiujemy , ale wiesz przynajmiej ja moge cos sobie teraz odłożyć , zamiast ładowac w mieszkanie na wynjamie ,

Gość Oto moje zdanie
No to chyba już nic mądrzejszego Ci nie doradzę.

Gość Perełka1990
i tak by sie nie zgodził

Gość Oto moje zdanie
DLACZEGO???

Gość Perełka1990
On jeszcze nie chce , zreszta uwaza tak jak ja ze nie damy rady .. to sie tak zdaje ale jednak w domu jak tak siedza to upiora chociaz sprzatna , ugotuja jak kupi , a tak to sami na siebie zdani .. znajac jego to woli juz pomagac i dalej

Gość Perełka1990
Dzięki za rozmowe bede jutro a dzis uciekam bo musze rano wstać bardzo wczensie buziaki :*:))

Gość Oto moje zdanie
To nad czym Ty się zastanawiasz? Czy zostać z maminsynkiem, który woli harować na leni zamiast jak normalny facet budować przyszłość z dziewczyną? Wierz mi, samotne mieszkanie ma same plusy :) My wynajęliśmy mieszkanie mając już dziecko i żałuję, że nie zrobiliśmy tego wcześniej, by nacieszyć się wolnością. Lepiej mieć mniej kasy, ale swobodę itp.

Gość Perełka1990
Może i tak , no jest troche taki mamisynek .. ale dobry z niego chłopak ..

Gość Oto moje zdanie
Nie wróżę Wam świetlanej przyszłości, niestety... Pewnie za parę lat przyznasz mi rację.