Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmomaniak

ZNACIE JAKIEŚ DOBRE FILMY O CHORYCH DZIECIACH NA RAKA,SERCE ITD?

Polecane posty

Gość filmomaniak

chyba nie na te tematy te forum,ale nie wiem gdzie zwrócić się z pytaniem. Znacie jakieś filmy o chorym dziecku na raka,serce albo coś poważnego? tylko nie ''bez mojej zgody'' gdyż już oglądałam :) wzruszają mnie takie filmy .. a jeśli dobrych nie znacie to może kojarzycie to? zapewne wielu z was oglądało w swoim życiu filmy na tvp1,tvp2,polscacie,tvn... tam nie są za nowe filmy ,ale jednak na faktach lub dramaty był taki jeden w którym matka co urodziła dziecko to jej zmarło aż urodziła kolejne i miała szanse uratować dziecko drugiej rodzinie oddając serce swojego synka ;c bardzo smutne bo i tak jej koljeny synek miał umrzeć ,a mogła uratować czyjeś dziecko i tak też zrobiła, albo film w którym matka miała syna dość młodego z 7-9 lat nie pamiętam ale tyle gdzieś miał . i ona wiedziała że już umrze i postarała się jak najlepiej zoorganizować ostatnie misiące życia syna, ojciec sam zrobił dla syna trumne gdy wbijał gwozdzie w nią to aż mu łzy leciały ;c nie wiecie co to za filmy ? albo nie znacie podobnych? prosze o odpowiedzi

Gość Iwona27lat
"Podaj dalej"

Gość gość
"Ósmoklasiści nie płaczą", "Now is Good", "Bez mojej zgody", "Szkoła uczuć", "A Time for Dancing", "Listy do Boga".

Gość gość
jak lubisz cos takiego ogladac to zglos sie jako wolontariusz do hospicjum tam wszystko bedziesz miala w realu....jak mozna z jakas "przyjemnoscia" ogladac tak okrutne historie....zebys tego nigdy nie doswiadczyla...a o hospicjum pisze powaznie :( mama ,ktora wszystko to przezyla i :( :( :( :(

Gość gość
Podazaj w stone swiatla- film o chlopcu umierajacym na Aids, oparty na autentycznych faktach.

Gość gość
Now is good polecam. Taki mimo wszystko optymistyczny i pozytywny.

Gość gość
ps.kocham cię

Gość gość
A gdzie tam jest dziecko w "P.S. Kocham Cię"?

Gość gość
pamiętnik

Gość gość
Planta 4a