Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa90

moj narzeczony i facebook

Polecane posty

Gość jutrobedelepsza
waniliowa z opisu wyglada, ze masz problem z zazdroscia to moze zatruc zwiazek Musisz nad soba poracowac i nauczyc sie ufac. Ogladanie zdjec na necie obcych kobiet ( w umiarze czywiscie) nie jest niczym zlym! dlaczego jestes taka zazdrosna? czy kiedykolwiek naduzyl twojego zaufania?

Gość waniliowa90
na poczatku znajomosci szukalam na necie jego loginu ktory uzywa i natrafilam na stronke erotyczna, cos jakby sexfotka, byl tam zalogowany, tam ocenialo sie zdjecia erot. od tamtej pory nie loguje sie tam, ale to bylo jak znalismy sie 2tyg. od tamtej pory, ciagle wesze po necie, nie naduzyl mojego zaufania. choc pisal tez smsy na poczatku z dawnymi znjaomymi, z ktorymi byl na randkach, np na miesiac 4smsy. i ja nie umiem mu zaufac. jak z kims pisal na gg, to tez robilam halo.

Gość dlaczegoi takie dewotki mają
facetą , a normalne laski nie, jesteś zidiociała dewotką , on jest wolnym człowiekiem i może robić co chce i kiedy chce, nawet gołe dupy oglądać, i Tobie nic do tego,

Gość moze byc
Kobieto ja przed slubem masz problemy z zaufaniem to daj sobie spokoj. Moze dzieki temu chlopak bedzie mial szanse i znajdzie jakas normalna kobiete, ktora nie bedzie zazdrosna o to, ze oglada profile na fb. co jak bedzie sie przygladal dziewczynom na ulicy to tez mu awanture bedziesz robic? to moze zlikwiduj internet, nie kupuj gazet, wyrzuc telewizor i absolutnie nie wypuszczaj faceta z domu.

Gość janosikjanos
dziewczyno, jesli to prawda co piszesz z twoja przesadna zazdroscią to marnie to widze-facet predzej czy pozniej cię zostawi-nikt nie wytrzyma takiej chorej zaborczosci

Widac, ze jestes jeszcze mloda i pelna iluzji, co do zycia z facetem. Czy ty naprawde myslisz, ze jestes i zawsze bedziesz dla niego calym swiatem. NIE! Co wcale nie znaczy, ze cie nie kocha. Niech sobie oglada. Ogladanie, to nie zdradzanie. Gorzej, jesli pojdzie krok dalej i bedzie szukal z nimi kontaktu. Faceci to wzrokowcy i lowcy. Maja to w genach. Nawet najpiekniejsze i najfajniejsze kobiety, bywaja porzucane. Nie ma zadnej gwarancji, na nic. Nie zadreczaj sie wiec, tylko traktuj to z usmiechem. Wiem co mowie.

Gość marcoo
jezuuu jak dobrze że mam normalną żonę........:))))))))))) szczerze współczuje Tobie i twojemu facetowi a zwłaszcza jemu że nie potrafi huknąć i ustawić Cię do pionu. z tego co go opisujesz to super facet, szkoda że musi znosić takie jazdy.

Gość gość
kazda kobiete boli,jak facet oglada inne, taka jest prawda.Ci co pisza I robia z autorki zazdrosnice to pewnie faceci ktorzy to robia...,zawsze sie zaczyna od czegos, w tym przypadku ogladanie profile innych kobiet,pozniej posunie sie dalej.

Gość gość
Facet który zaprasza obce laski na fb szuka sobie nowej laski do dziubania , może zacznij kolegów zapraszać