piosenka-kobieca 0 Napisano Styczeń 16, 2012 Serce me krwawi na wspomnienie twoje, I myśli moje plączą się w powoje, I jedna tylko nadzieja przy życiu mnie trzymie, Że będziemy razem: i w lecie, i w zimie. Będę całować oczy twe błyszczące, I wargi namiętnie rozgniatać gorące. I pieścić cię będę dotykiem jedwabnym Kusząc cię wzrokiem mym powabnym. Ty będziesz patrzyć na mnie czule Spojrzeniem tym lecząc wszystkie moje bóle. Delikatnie będziesz muskał mnie językiem. Ja skonam z rozkoszy pod twoim dotykiem I umrę z miłoścą wyrytą w mym sercu. Będziesz mógł powiedzieć: Jestem mordercą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem to jest cos Napisano Styczeń 16, 2012 miedzy tworczoscia michala wisniewskiego i gracjana roztockiego czyli kwas i ubogie rymy czestochowskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piosenka-kobieca 0 Napisano Styczeń 16, 2012 dziękuję za opinię, przekażę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach