Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa wszystkich ksieżniczek

Co jest powodem tego cholernego zauroczenia,czym mnie ująłeś...?

Polecane posty

Gość msiaaa
Gdyby tu chodziło tylko o seks! nie to jest powodem fatalnego zauroczenia.... po prostu wierzymy w coś nie realnego.. w historie , która jest układana tylko i wyłącznie na nasze chwilowe potrzeby... potrzeby, które faceci potrafią dostrzec i wykorzystać...

a kobiety tez lubią wykorzystywac fizycznie :) chyba są w tym gorsze od mężczyzn :)

Gość msiaaa
zdradziłam swojego narzeczonego bo uwierzyłam w miłość i w to że facet mając żone i dziecko - dla mnie ich zostawi... skończyło sie tak , że moj narzeczony mi wybaczył a ja żyje ze świadomoscia ze go zraniłam... czuje sie jak szmata!!! on jest dla mnie tak dobry a ja ? czuje ze nie zasługuje na niego... zraniłam go dobitnie... a ten? tem zyje sobie z żonka czasem do mnie piszac, obwiniając mnie ze to ze nam nie wyszło to moja wina!!

Gość no nie moge...
msiaaa napisz cos wiecej!!!

Gość msiaaa
co moge wiecej napisać? chyba nie ma sie czym chwalić;/ chciałam tylko was ostrec przed tym fatalnym zauroczeniem

Gość no nie moge...
no np. czy doszlo do sexu?

Gość msiaaa
tak! ale w ciagu roku spalismy tylko raz ze soba! zdecydowanie o raz za duzo... nie chodzilo mu o seks... po prostu w domciu mial żonke i spokojne małżenstwo a tu?? po prostu cieple słowka, pogaduchy... bawilismy sie... czulismy sie ze zoba dobre,,, ja do dzis nie wiem co to bylo

Gość no nie moge...
ach wiesz, zachowaj to jako doswiadczenie zyciowe i nie zadreczaj sie! bawiliscie sie, bylo moze i milo a w koncu wszyscy jestesmy tylko ludzmi i kazdy robi bledy :( nie ogladaj sie za siebie i patrz w przyszlosc!

Gość msiaaa
myślisz, że to takie proste?? mylisz się... dla mnie to udręka... cytając jego wiadomosci o milosci o przeznaczeniu.... to jest jakis chory sen..

Gość paskudy foremne
świetych na tym świecie nie ma ,zapewniam was dokładnie wiemy jak potrafi oddziaływać uczucie na człowieka , nad tym tak bardzo ciężko zapanować i tu jest problem z którym sie nie wygrywa , tylko ulega

Gość msiaaa
to uczucie niszczy nasza nature.. i choc sami jestesmy winni tej sytuacji to nie umiemy sobie z tym radzic... nie!!

Gość paskudy foremne
cierpisz i sie meczysz az w końcu poddajesz sie temu z chocby jednego powodu,aby nie żałować do końca życia,że była okazja a nie spróbowałem, bo i takie mysli moga sprawiac straszne wyrzuty do końca życia.

Gość msiaaa
to inny mechanizm...

Gość Stara wiedźma.
MOze uroki milosne ktos zucil? W koncu na necie nie brak tego....

paskudy foremne :)) a Ty K/M? no tak może wiedzma zrobiła swoje :) echh życze spokojnej :) nocy bez wygłupów

Gość msiaaa
stara wiedzmo a potrafisz rzucac zaklecia

Gość dfghyujikolkjhghnjm,.
hmm :) nie bardzo rozumiem .. co kogo boli "od księżniczki do bycia nikim"..?