Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klaudeczkaaa

odstawienie tabletek anty po 5 latach brania jakie wrazenia help

Polecane posty

Go艣膰 klaudeczkaaa

hej biore microgynon 21 od jakichs 5 lat mam 25. ostatnio jestem nerwowa puchne, mysllam ze to od tarczycy itd ale badania wyszly idealnie, postanowilam rzucic to swinstwo, dostalam okres i nie chce juz tego brac-tylko kazdy mnie straszy ze jak odstawie spuchne jeszcze bardziej, ze pryszcze, wypadajace wlosy i mi sie odechcialo :( pomozcie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 evittka
Ja bra艂am cilest przez 4.5 roku. Owszem pierwsze miesi膮ce po odstawieniu nie by艂y 艂atwe, nie spuch艂am i nie przyty艂am, wr臋cz czu艂am si臋 l偶ejsza ale miesi膮czka mi si臋 rozregulowa艂a i pierwsze 2 m-ce jej nie by艂o, przysz艂a na 3 dni p贸藕niej znowu nie by艂o jej przez 43 dni, ale teraz po p贸艂 roku od odstawienia si臋 unormowa艂a z tym 偶e jest kr贸tsza i mniej obfiota co jejst zalet膮:) cera troszk臋 sie pogorszy艂a w pierwszych dw贸ch miesiacach po czym wr贸ci艂a do normy i owszem czasem dostan臋 jakiego艣 pryszcza ale to g艂贸wnie podczas miesi膮czki lub wi臋kszego stresu:) w艂osy nie wypadaj膮 itp. tak偶e nie ma sie czym stresowa膰:) a odtsawienie tabletek jest dobrym wyj艣ciem bo nie obci膮偶a si臋 organizmu i przede wszystkim w膮troby:) i nie ma takiej podano艣ci na zapalenia miejsc intymnych jak w przypadku hormon贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evittka
Ja bra艂am cilest przez 4.5 roku. Owszem pierwsze miesi膮ce po odstawieniu nie by艂y 艂atwe, nie spuch艂am i nie przyty艂am, wr臋cz czu艂am si臋 l偶ejsza ale miesi膮czka mi si臋 rozregulowa艂a i pierwsze 2 m-ce jej nie by艂o, przysz艂a na 3 dni p贸藕niej znowu nie by艂o jej przez 43 dni, ale teraz po p贸艂 roku od odstawienia si臋 unormowa艂a z tym 偶e jest kr贸tsza i mniej obfiota co jejst zalet膮:) cera troszk臋 sie pogorszy艂a w pierwszych dw贸ch miesiacach po czym wr贸ci艂a do normy i owszem czasem dostan臋 jakiego艣 pryszcza ale to g艂贸wnie podczas miesi膮czki lub wi臋kszego stresu:) w艂osy nie wypadaj膮 itp. tak偶e nie ma sie czym stresowa膰:) a odtsawienie tabletek jest dobrym wyj艣ciem bo nie obci膮偶a si臋 organizmu i przede wszystkim w膮troby:) i nie ma takiej podano艣ci na zapalenia miejsc intymnych jak w przypadku hormon贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ucxz cx
Ja odstawilam tabletki po 4 latach i nic, zadnych skutkow ubocznych, a po 3 miesiacach bylam w zaplanowanej ciazy. Jesli tabletki sa dobrze dobrane, to nie maja wplywu na wage, mi na cere tez nie wplynely, ale nigdy nie mialam z nia problemow. Nie chcesz brac to odstaw i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mylitllepony^^
zmien ginekologa i posluchaj co mowi o tych tabsach sa dla bab po 50!!!!!!!!!!!!!! ze wzgledu na swoj sklad sama je bra艂am to myslalam ze ginekolog mnie zat艂ucze.... teraz mam naraya i w koncu czuje sie normalnie... pomysl o sowimzdrowiu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mylitllepony^^
zpaytaj gina co sadzi o tych tabsach sa dla bab po 50 ktore maja problemyz krwawieniem mlode osoby powinny miec zakaz ich brania moj gin sie zlapa艂 za glowe co za kretyn mi wypisa艂 teraz mam naraye i czuje sie w koncu normalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;)))))))))))))))))))))
ja te偶 bra艂am 5 lat. Po odstawieniu przyty艂am 5 kg :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudeczkaaa
kochane dziewczyny bylam u najlepszegpo ginekologa w miescie i mowilam mu ze chce zmienic, lub podstawic a on mi powiedzial ze one miaja mala dawke hormonow ze mam przy nich zostac :(

Udost臋pnij ten post