Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudeczkaaa

odstawienie tabletek anty po 5 latach brania jakie wrazenia help

Polecane posty

Gość klaudeczkaaa

hej biore microgynon 21 od jakichs 5 lat mam 25. ostatnio jestem nerwowa puchne, mysllam ze to od tarczycy itd ale badania wyszly idealnie, postanowilam rzucic to swinstwo, dostalam okres i nie chce juz tego brac-tylko kazdy mnie straszy ze jak odstawie spuchne jeszcze bardziej, ze pryszcze, wypadajace wlosy i mi sie odechcialo :( pomozcie

Gość evittka
Ja brałam cilest przez 4.5 roku. Owszem pierwsze miesiące po odstawieniu nie były łatwe, nie spuchłam i nie przytyłam, wręcz czułam się lżejsza ale miesiączka mi się rozregulowała i pierwsze 2 m-ce jej nie było, przyszła na 3 dni później znowu nie było jej przez 43 dni, ale teraz po pół roku od odstawienia się unormowała z tym że jest krótsza i mniej obfiota co jejst zaletą:) cera troszkę sie pogorszyła w pierwszych dwóch miesiacach po czym wróciła do normy i owszem czasem dostanę jakiegoś pryszcza ale to głównie podczas miesiączki lub większego stresu:) włosy nie wypadają itp. także nie ma sie czym stresować:) a odtsawienie tabletek jest dobrym wyjściem bo nie obciąża się organizmu i przede wszystkim wątroby:) i nie ma takiej podaności na zapalenia miejsc intymnych jak w przypadku hormonów:)

Gość evittka
Ja brałam cilest przez 4.5 roku. Owszem pierwsze miesiące po odstawieniu nie były łatwe, nie spuchłam i nie przytyłam, wręcz czułam się lżejsza ale miesiączka mi się rozregulowała i pierwsze 2 m-ce jej nie było, przyszła na 3 dni później znowu nie było jej przez 43 dni, ale teraz po pół roku od odstawienia się unormowała z tym że jest krótsza i mniej obfiota co jejst zaletą:) cera troszkę sie pogorszyła w pierwszych dwóch miesiacach po czym wróciła do normy i owszem czasem dostanę jakiegoś pryszcza ale to głównie podczas miesiączki lub większego stresu:) włosy nie wypadają itp. także nie ma sie czym stresować:) a odtsawienie tabletek jest dobrym wyjściem bo nie obciąża się organizmu i przede wszystkim wątroby:) i nie ma takiej podaności na zapalenia miejsc intymnych jak w przypadku hormonów:)

Gość ucxz cx
Ja odstawilam tabletki po 4 latach i nic, zadnych skutkow ubocznych, a po 3 miesiacach bylam w zaplanowanej ciazy. Jesli tabletki sa dobrze dobrane, to nie maja wplywu na wage, mi na cere tez nie wplynely, ale nigdy nie mialam z nia problemow. Nie chcesz brac to odstaw i tyle.

Gość mylitllepony^^
zmien ginekologa i posluchaj co mowi o tych tabsach sa dla bab po 50!!!!!!!!!!!!!! ze wzgledu na swoj sklad sama je brałam to myslalam ze ginekolog mnie zatłucze.... teraz mam naraya i w koncu czuje sie normalnie... pomysl o sowimzdrowiu

Gość mylitllepony^^
zpaytaj gina co sadzi o tych tabsach sa dla bab po 50 ktore maja problemyz krwawieniem mlode osoby powinny miec zakaz ich brania moj gin sie zlapał za glowe co za kretyn mi wypisał teraz mam naraye i czuje sie w koncu normalnie

Gość ;)))))))))))))))))))))
ja też brałam 5 lat. Po odstawieniu przytyłam 5 kg :/

Gość klaudeczkaaa
kochane dziewczyny bylam u najlepszegpo ginekologa w miescie i mowilam mu ze chce zmienic, lub podstawic a on mi powiedzial ze one miaja mala dawke hormonow ze mam przy nich zostac :(