Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamarta

Chlopak ktory wychowal sie bez ojca? Jakim bedzie mezem?

Polecane posty

Gość monikamarta

Chlopak ktory wychowal sie bez ojca? Jakim bedzie mezem? Moj chlopak ma 20 lat. Wlasciwie wychowal sie bez ojca(zostawil go jak jego matka byla jeszcze w ciazy) matka mojego faceta sie nim nie interesowala i on wychowal sie wlasciwie z dziadkiem(ojcem swojej matki). Niestety gdy ja zostaje u niego na noc to jego dziadek od razu pokazuje ze mu sie to nie podoba. Chlopak nawet powiedzial mi zebysmy sie zachowywali ciszej jak jego dziadek jest w domu. Ja nie wiem co o tym myslec? czy facet dla ktorego autorytem byl jedynie stary dziadek moze byc dobrym mezem a w przyszlosci ojcem?

Gość monikamarta
podnosze! Jestem ciekawa waszej opini na ten temat, czy chlopak ktory wychowal sie bez ojca bedzie czlowiekiem patologicznym bo nie mial wlasciwie meskiego wzorca w domu poza dziadkiem? Juz teraz widac jak on mu ustepuje.

Gość to zależy jakie wzorce
wyniósł z domu.

nie wiem ile masz lat, ale jeśli nawet więcej od chłopaka to nie dużo co? dziadek się na pewno martwi o wnuczka - 20 lat to nie bardzo jest czas na zakładanie rodziny, poza tym to ty mozesz się dziadkowi nie podobać...

Gość monikamarta
Moj chlopak pracuje i studiuje. Z tym ze pieniadze ma na swoje wydatki bo jego dziadkowi zalezalo na tym zeby on sie wyksztalcil w przeiciwienstwie do swojej matki, jego dziadek bardzo naciska na to by on skonczyl studia. U mnie rodzice nigdy nie wymuszali na mnie bym konczyla studia. Poszlam najpierw do zawodowki, pozniej do liceum a teraz jestem w szkole policealnej. Nie uczylam sie najlepiej w gimnazjum i rodzice powiedzieli mi to twoje zycie rob z nim co chcesz a moj chlopak mial nacisk. I to nawet nie od wlasnych rodzicow. Czemu bym miala sie nie podobac. Przeciez jestem zadbana, ladna, elegancka, inteligentna, nie byloby powodow bym komus miala sie nie podobac.

odciągasz wnuka od nauki! planujesz rodzinę! jako on ma skończyć studia? cozaprowopopolnocyidespacpaaaaaa

Pytanie może i dobre, ale argumentacja smieszna. dziadek jest człowiekiem starej daty, może mu się nie podobac, ze zostajesz u chlopaka na noc. To jego dom i to on dyktuje warunki. twój chlopak tylko okazuje szacunekstarszemu człowiekowi, który go wychował i gdybyś była taka wspaniała, jak się opisujesz, pojęłabyś to bez pisania na kafe. :o A nie podobac się dzadkowi możesz z wielu powodów, nawet będąc elegancką i zadbaną. Może w jego czasach porządne panienki nie wskakiwały facetom do łóżek. ;)

ty głupia pindo, dziadek go wychował zastąpił mu ojca a ty smiesz odciągac go od wnuka?! jestes załosna i nie szanujesz sie skoro bzykasz sie u niego w domu i zostajesz na noc. to bardzo źle o tobie swiadczy.

Gość fajnoł dziołszka
normalnym będzie !! wszystko zależy od otoczenia , kumpli , imprez itd itd

Gość głupia jesteś autorko
jakim prawiem mieszkasz u kogoś kto sobie tego nie życzy?

Gość a co z facetem ktorego
matka miala za kompletne zero? on ej do teraz nienawidzi wiec swoja zone tez bedzie traktowal bez szacunku? bo w ogole obraz kobiet ma juz spaczony.

Gość htyrwuw
moze byc zupelnie normalnym mezem. a to ze chlopak "ustepuje" i chce byc ciszej zeby dziadkowi nie przeszkadzac... mieszka u niego w domu wiec ma prawo okazac dziadkowi szacunek.. a dziadek nie musi miec ochoty wysluchiwac waszych odglosow. ile Ty masz lat dziewczynko?

Dziadek też może być świetnym wzorem. Gość pewnie ma dobrze po 60 więc się nie dziwę, że źle patrzy jak nocujesz u chłopaka. A on okazuje szacunek człowiekowi, ktry jak piszesz go wychował. Świadczy to nie tylko dobrze o chłopaku ale również niestety źle o Tobie skoro nie potrafisz zrozumieć i dostosować się, skoro zostajesz u kogoś na noc. Ciesz się, że chłopak studiuje bo przynajmniej ma jakieś ambicje i bardzo dobrze, że był namawiany. Radzę Ci też się wziąć za naukę zamiast za myślenie o rodzinie w wieku 20 lat, bez wykształcenia i żadnego startu.