Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednazagubiona

czemu to boli?

Polecane posty

Gość biednazagubiona

jestem dziewica, wkladam sobie tylko jeden palec i to boli :/ nie wyobrazam sobie np penisa w sobie to chyba byłby okropny ból :/

Gość biednazagubiona
Może dzisiaj pojawią się lepsze odpowiedzi... Czemu tak jest? Czemu boli? Jakaś bardzo młoda nie jestem...

Gość pachnącyczyścioszek
ile masz lat? - padło pytanie

Gość mnie tez boli boli eh
a mam 23 lata, nie moge nawet tampona wlozyc mini bo boli, budowa w porzadku bylam u ginekologa, delikatnie mnie zbadala i ok, mowila ze w porzadku z budowa,,, ale jak ja dam rade z seksem jak tampona mini nie moge wsadzic.... zalamana jestem... :-(

Gość pachnącyczyścioszek
:( to znaczy że w wieku 23 lat jeszcze nigdy nie uprawiałaś seksu?

Gość wujekstaryhejk
ta pewnie już taki kit to się chłopakowi wciska żeby nie wpaść

Gość mnie tez boli boli eh
no nie uprawialam, mialam chlopkaow , dochodzilo do macanek itp ale seksu nie bylo, jakos za krotko sie widywalismy, nie trafilam na wlasciwego, ale chcialabym, szukam i chcialabym z kims uprawiac seks wreszcie, ale co jak spotkam tego wlasciwego i sie nie uda skoro mam problem z tamponem MINI , zalamka.

Gość biednazagubiona
Ja mam rocznikowo 23 lata. U ginekologa nie byłam nigdy.

Gość pachnącyczyścioszek
może to pochwica? (...) nie wiem na jak długo planujesz to czekane, ale jak będziesz czekać na tego "waściwego" trochę zbyt długo, to na pewno z nim nie wyjdzie, bo do tego czasu pochwa tak Ci się ściągnie, a ty tak nauczysz się bólu i nabierzesz takiego zahamowania i obaw, że nic nie pójdzie i kto wie czy się kiedyś nie zaczniesz bać na myść o porodzie i posiadaniu dzieci... nie wiem co zrobić... może treningi rozciągające? masturbacja - najpierw łechtaczki, poczekać na zwilżenie, potem w ekstazie spróbować paluszek... :(

Gość biednazagubiona
Jeden palec to tam wejdzie. Ale jak mówiłam, to boli... I w ogóle nie jest to przyjemne...

Gość nie mówi że boli
bo wkładam powoli

Gość Gumowy Joe
Zeby nie bolalo, to musza inni wkladac... :-)

O matko! Skoro jesteś dziewicą, to może po prostu masz tak zbudowana błonę, że jeden palec się z trudem mieści, rozciąga blone i wtedy boli. A ginekolog nie gryzie :o w tym wieku nie wybrać się chociaż raz do giną to głupota :P No chyba, że masz na drugie imię Prowokacja :P

Gość feelak
Nie słuchaj kretynów, nic nie rozciągaj. I żadna pochwica (debil!) Zakochaj się - i wszystko zmieści się tam gdzie powinno. Nic na siłę. Najpierw miłość, potem namiętność, a wtedy sex. I wszystko się uda.

Gość biednazagubiona
"O matko! Skoro jesteś dziewicą, to może po prostu masz tak zbudowana błonę, że jeden palec się z trudem mieści, rozciąga blone i wtedy boli." Możliwe że o to chodzi... "A ginekolog nie gryzie w tym wieku nie wybrać się chociaż raz do giną to głupota" A po co mam się tam wybierać?

Gość Gumowy Joe
Na sadowanie Panem Bolkiem :-)

Gość olineczkaa
w moja nastoletnia pipkę wchodzi bezproblemowo ogorek

Gość Gumowy Joe
Alekonkretnie jaki? Duzy ogrodowy, czy korniszon ze sloika? :-)

Gość buahahaahahahaha
no mnie tez to rozjebalo hahaha :D

Gość Gumowy Joe
W tym kontekście może być i Gumowy Joy :-)

Gość bardzo znudzony mąż
"A ginekolog nie gryzie w tym wieku nie wybrać się chociaż raz do giną to głupota" "A po co mam się tam wybierać?" Bo może jesteś chłopakiem z tak małymi narządami, że nikt ich nie zauważył i uznali cię za dziewczynkę. Każda dziewczyna powinna być u gina po pierwszej miesiączce a potam przynajmniej raz na rok kontrolować.

Gość biednazagubiona
Dorośli ludzie a takie głupie odpowiedzi :/ Może ktoś normalny coś powie?

Gość Marzę_by_było_nie_do_końca
może udaj się do ginekologa, by naciął błonę dziewiczą i będzie po problemie bólu z tego powodu...

Gość biednazagubiona
eee raczej nie chcę żeby mi ktoś coś nacinał

Gość Marzę_by_było_nie_do_końca
To może próbuj stosowac tampony, możesz przed włożeniem posmarować okolice intymne i palca kremem by łatwiej włożyć tampon.

A pieprzenię takie. Tampaxy mini z aplikatorem maja rozmiar mniej więcej palca. Skoro może włożyć palca może i tampaxa. Z czasem by się blona trochę rozciagnela i by było z głowy. A jakby się było odrobinę inteligentnym to by się poszło do giną zbadać czy wszystko jest ok i czy blona może nie jest przerosnieta. Ale jak się nie potrafi samodzielnie wpaść na najprostrze rozwiązania przez 23 lata to musi boleć. Choć ponoć głupota nie boli...