Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasiakasia121212

pomocy!!!

Polecane posty

Hej, kochałam się z partnerem 19 grudnia bez zabezpieczenia. Potem na święta złapałam jaką infekcję, strasznie mnie swędziało i miałam taki serowaty śluz.Ale po kilku dniach mi przeszło. Potem spóźniał mi się okres więc zrobiłam test ciązowy i potem kolejne dwa. Wyszły pozytywnie. Zrobiłam badanie krwi na HCG i wyszło mi 3500. Byłam u lekarza ale ona tylko mnie pomacała i po opowiedzeniu o tym badaniu krwi stwierdziła,że jestem w ciązy. Teraz (po tygodniu) mam takie kłucie na dole w brzuchu, raz silne raz tylko słabiutkie. I cały czas mam śluz tylko ostatnio zrobił mi się jakiś ciemniejszy żółtawy a w srodku dalej ta wydzielina serowata. Co mi jets pomóżcie:((

Gość hugfreddddxddfgt
grzybica

Gość no-moze
a na infekcję coś dostałaś?? Leć szybko do gina, bo infekcja w ciąży może być bardzo niebezpieczna!

Gość juleczka145
Z tego co wiem, a wiem to z własnego doświadczenia, grzybica swędzi bardzo ale nie występują upławy. Chyba że zależy to od rodzaju grzybicy, Ja nie miałam upławów przy grzybicy nigdy, a niestety zmagam się z nią średnio 2 razy do roku ;(

nic nie dostałam, wtedy nie byłam u lekarza bo mi przeszło, a teraz myślałam że jak mnie oglądała to by zauważyła, ale ten śluz mnie martwi

Gość hugfreddddxddfgt
serowate upławy to grzybica

i to zagraża ciąży???:(

Gość hugfreddddxddfgt
no pomyśl, to infekcja