Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafael127

jak poderwac kobiete 30 -40?

Polecane posty

mam 27 lat, ale interesuja mnie tylko kobiety starsze ode mnie najlepiej kilka lat, jak taka zainteresowac sobą?

Gość dziwne dziwne
po co taka interesować sobą przecież to już towar przeterminowany i to mocno. taka kobieta moze sie interesowac tylko facet z ktora wiaza ja jakies wspomnienia czy przezyte chwile.

takie kobiety nie tak łatwo poderwać. one wiedzą czego chcą a nie jak tempe dałmazjalistki które łykają każdy bajer. oczywiście nie wolno realizować bo zawsze się trafia wyjątki.

Dexter powiedziałabym że wrecz awykonalne :classic_cool: czesc S_Mku ;)

V nie ma co realizować. jeżeli oboje mają ochotę to da radę. ale naprawdę trzeba się postarać.

Dextrer "realizowac"? czy "generalizowac"? bo się gubię w czytaniu :classic_cool:

Gość kobitka 45 letniaa
rafael127--A zTobą coś nie tak,że interesują Cię" tylko starsze kobiety"? Idź do psychologa ,jak w taki sposób się nastawiasz do wieku kobiet. Czyżby jakaś rówieśniczka lub młodsza źle Cię potraktowala? I jeszcze jedno-za lat kilka będziesz pragnął,aby młodsza lub tylko rówieśniczka na Ciebie spojrzała łaskawym okiem :-)

Powiedz mi rafael dlaczego?????? Mam 39 lat i lecą na mnie tylko młodsi faceci, albo dziady dobrze po pięćdziesiątce oraz żule, menele i robotnicy budowlani rzecz jasna (ci trzej ostatni leca na wszystko, co sie rusza;)

co będzie za kilka lat to sie okaże i psychologa tu nie potrzeba, nigdy nie miałem młodszej dziewczyny bo takie mnie nie interesuja. interesują mnie kobiety nie dziewczynki. a wiek jednak sprawia że kobieta wie czego chce i na czym życie polega. choć są i wyjątki jak np moja niedoszła żona która pomimo swoich prawie 30 lat zachowywała sie jak małe dziecko..

co będzie za kilka lat to sie okaże i psychologa tu nie potrzeba, nigdy nie miałem młodszej dziewczyny bo takie mnie nie interesuja. interesują mnie kobiety nie dziewczynki. a wiek jednak sprawia że kobieta wie czego chce i na czym życie polega. choć są i wyjątki jak np moja niedoszła żona która pomimo swoich prawie 30 lat zachowywała sie jak małe dziecko..

nie wiem z kim takie kobiety chcą sie pieprzyć ale doswiadczeniem życiowym na pewno przewyzszają sporo mlodszych facetów, ineczej widać rozumiemy to co napisałem

Gość kobitka 45 letniaa
rafael127--przykro mi,ale musze to napisać,jesteś głupcem i nie wiesz czego chcesz,bo masz 27 lat,więc od takiej 40 latki jesteś sporo młodszy.A 30 latka jest jakby Twoja rówieśnicą,więc też idąc Twoim tokiem rozumowania jest niedojrzała. Niestety,ale Ty też jesteś niedojrzały ,jeżeli nie wiesz,że nie wiek decyduje o dojrzałosci emocjonalnej,o podejsciiu do zycia. Mogę Ci współczuć,że jak dotąd na Twojej drodze pojawiały się niedojrzałe rówieśniczki,młodsze dziewczyny.

Gość kobitka 45 letniaa
rafael127--przykro mi,ale musze to napisać,jesteś głupcem i nie wiesz czego chcesz,bo masz 27 lat,więc od takiej 40 latki jesteś sporo młodszy.A 30 latka jest jakby Twoja rówieśnicą,więc też idąc Twoim tokiem rozumowania jest niedojrzała. Niestety,ale Ty też jesteś niedojrzały ,jeżeli nie wiesz,że nie wiek decyduje o dojrzałosci emocjonalnej,o podejsciiu do zycia. Mogę Ci współczuć,że jak dotąd na Twojej drodze pojawiały się niedojrzałe rówieśniczki,młodsze dziewczyny.

ten glupiec był niepotrzebny, ale chyba masz racje z tym zze nie wiek decyduje o rozgarnieciu życiowym, ale najgorsze jest to że nie miałem nigdy młodszej dziewczyny a i tak uważam że nie byly one dojrzałe:(

Gość kobitka 45 letniaa
rafael127--A Ty chyba już przedojrzały jestes:-) Dojdziesz do 40,to albo za młodkami sioę bedziesz oglądał,albo skrzywienie Ci zostanie i będziesz za babami 50 -60 letni się oglądał,a partnerkę życiową(o ile będziesz ją miał)będziesz miał co najmniej 10 lat starszą :-)

do 40 jeczsze mi troche brakuje i byc moze podejscie mi sie zmieni:) ale mam nadzieje ze do tej pory znajde kobiete z ktora nie rozmawia sie jak z moja 5 letnia chrzesnica:) pozdrawiam

do 40 troche mi jeszcze brakuje wiec nie zaprzatam sobie glowy co bedzie wtedy i byc moze moje "skrzywienie" jak to nazywasz sie zmieni:) ale mam nadzieje ze do tej pory poznam kobiete z ktora nie rozmawia sie jak z moja 5 letnia chrzesnica:) pozdrawiam

do 40 troche mi jeszcze brakuje wiec nie zaprzatam sobie glowy co bedzie wtedy i byc moze moje "skrzywienie" jak to nazywasz sie zmieni:) ale mam nadzieje ze do tej pory poznam kobiete z ktora nie rozmawia sie jak z moja 5 letnia chrzesnica:) pozdrawiam

Gość Trębacz
Tak sam jak każdą ;P Tylko musisz wiedzieć bardziej na czym stoisz- kobiety w takim wieku mają już inne wyobrażenie przyszłości- chcą mieć już grunt pod stopami- no chyba, że jest to bardziej luźny osobnik ;P http://jak-zdobyc-dziewczyne.info/ tutaj masz sporo informacji- znajdziesz z pewnością coś dla siebie :)

Gość gość
Powiem Ci szczerze, że jak wejdziesz na mynago albo zbiornik to nie musisz się specjalnie wysilać żeby jakąś poderwać. Niektóre wręcz same się pchają do mężczyzn.

Gość ikona333
na konferencji http://www.uwodzenie.net/ specjaliśc****każą jak poderwać wymarzoną kobietę. Warto spróbować gdyż nic się nie traci a zawsze gwarancja na sukces istnieje

Gość gość
Jako dojrzala kobieta się wypowiem. Używać glowy,szarych komórek..

Gość gość
ja pierxziele czego to ludzie nie reklamuja :) swoja droga skoor uparcie tu tkwicie to musi byc rynek na klikanie:) jak poderwac?? kup sobie chlopcze motolotnie i spikuj jak jastrzab na najblizszy miejski deptak

Gość zenek46
hej kolego spojz w tematy tam 40stki szukaja mlodszych