Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaaafman

podwójna penetracja

Polecane posty

Gość faaaafman

Witam mam poważne pytanie i chce powaznych odpowiedzi. Rozmawialem ostatnio z kolega i kolezanka na temat podwojnej penetracji, obaj juz z nia spalismy ale oddzielnie a mamy zamiar sprobowac we 3. Jakie sa odczucia i czy wplywa to na psychike pozniej? Kolezanka nie lubi analu wiec mielibysmy obaj penetrowac jej pochwe troche dziwny bylby dotyk penisa innego faceta? Nie probowalem czegos takiego warto?

Gość byłem w takim układzie
jak już to ona nie stawia warunków wstępnych ona chce/ma być dobrze zerżnięta i tyle natomiast skoro masz obawy o obcego pena to musisz wyraźnie to zastrzec przed że zabawy m+m czyli Bi nie wchodzą w grę powodzenia 🖐️ :classic_cool:

Gość karolll78
A mi tam nie przeszkadza ladowalem kiedys razem z drugim facetem i spuszczalismy sie naraz do srodka. Ocierajace sie czapy penisow powoduja nieziemski orgazm. Kiedys wspolzylem tez z mezczyzna ale tylko ja jego kilka razy w odbyt bez zadnych lodow itp bo mnie to obrzydza wiec nie jestem gejem

Gość minnn
oj chyba jednak masz jakis problem. Kiedys moj kolega sypial regularnie z innym gosciem bo obaj nie mieli lasek niestety mu to zostalo do dzis i nadal daje dupy kolesiom

Gość mariner
to sie nazywa "uwiedzenie" gejowskie.Orgazmy z gejem sa ponoc odlotowe i nie ja nic z delikatnosci pochwy kobiecej . ALE uklad o ktorym poszesz moze byc ciekawy ,bybys sie nie zakochal w koledze:)

Gość marcinek29
Ja tam mam dziewczyne a czasami sypiam z kolega dla rozrywki nie uwazam tego za zdrade posowam tylko kolesia w tylek za geja tez sie nie uwazam bo faceci mnie nie kreca a kobiety bardzo. to tylko tak dla wyzycia sie

Gość faaaafman
jednak zdecydowałem się spotakć w trójkącie z Waldkiem i Heńkiem, w naszej piwnicy.. Najpierw zapolujemy na koty a potem oni na mnie... Mrrrrau :classic_cool:

Gość faaafmaaan
podszyw ten wyzej. Ktos jeszcze probowal

Gość ika ika
Ja sie nie wypowiem bo jestem kobieta i nie probowalam

Gość brunecik....
ika a jak lubisz :)

Gość ika ika
pochwowo

Gość michał z krakowa
dla mnie to pedalstwo

Gość michał z krakowa
idz lepiej katolu z kim innym pałkami ocierac no juz wio pedale jebany

Gość kanimini
ja kiedys uprawialam taki sex z mezem i jego znajomym niesamowite uczucie dwa penisy rozpychajace cipke

Gość maxi maxi kazz
ja jestem bi mam zone mam dzieci a raz w tygodniu spotykam sie z kolesiem i wale go w kakao za 100zl i jest ok

Gość normann
normalnie pochwa jest rozciagliwa wystarczy posmarowac czyms na poslizg i jazda

Gość MAM PYTANIE HELLO
a z tym posliszgiem to jest tak ze po kazdym orgazmie jestem mokra jak wodospad az do kolan wiec niemozliwe zeby brakowalo plynu do rozciagania pochwy na takie rozmiary ze 2 paly wejda.:-Omoze jak sie urodzilo 3 bachorow:-O

Gość gosc24 gosc24-24@tlen.p
niektóre kobiety mają wąskie pochwy, inne mają większe i szersze, mój członek ma 20 cm i niektóre dziewczyny boli to jak się ze mną kocha i nie chce wkładać całego, inne mają taką budowę pochwy że są przyzwyczajone do dużego, te drugie chyba miałyby możliwość z 2 penisami, te pierwsze mogą liczyć na mniejsze fiutki ich strata, tak jak rozmiary fiutków są różne, tak rozmiary pochw są różne,

Gość gosc24-24@tlen.pl
trójkąty są ciekawe, ale zazwyczaj lepiej w 2

Gość kasia bi
Udało mi się namówić w końcu męża na trójkącik z inną kobietą. Bardzo mnie to podnieca. Jeśli są jakieś chętne Panie do takich zabaw zapraszamy.Nasz mail: besmika@gazeta.pl. Pozdrawiam

Gość gośćOn po 30ce
Podwójna penetracja jest super, super odczucia, niesamowite emocje i bardzo silne orgazmy przez to.

Gość gość Macho
Ja jechalem z divą 3m+1k dostala promocje na 3 szparki do pelna ale wyła jak Lesjiii

Gość gośćOn po 30ce
Mam takiego zaufanego kumpla, z którym już kilka panienek tak przeoraliśmy. Zarówno i w tylek i pipke, jak i dwa bolce rownoczesnie w pipkę. poznalem go w pracy, na początku nie przepadalismy za sobą, ale po pewnej imprezie wziął mnie i koleżankę do siebie na chatę, bo powrotne autobusy mielismy dopiero rano. Ta kolezanka na mnie leciala, wiec u niego na chacie jak juz polozylismy sie w goscinnym pokoju, to zaczelismy sie do siebie dobierać, gdy mnie dosiadała to sie zapomniala i zaczela dosc glosno jęczeć, wtedy wszedl ten kolega z zapytaniem co to za ekscesy, wtedy kolezanka rozochocona jak nigdy zaproponowala aby sie dolączył, ja bylem tak zaskoczony ze nie oponowalem i ostro ją we dwóch złoiliśmy na dwa kije. Potem ten kolega stał sie dla mnie tak jakby kumplem do seksu w układach 2M+K :-) Żaden z normalnych, zwyklych moich kumpli nie wie o tym ze z tym kolegą mamy taki ukladzik. Rżneliśmy we dwoje jeszcze moją byłą narzeczoną (pare razy), dziewczynę mojego jednego kolegi, ekspedientkę z osiedlowego sklepu i jeszcze jedną koleżankę z pracy na służbowej delegacji. Ostatnio w tym okresie miedzy swiętami a sylwestrem dosiadaliśmy moją eks, to oprócz anal + pipka, wjechalismy jej dwiema fujarami jednoczesnie do pipki, ależ jęczała z rozkoszy, a my we dwóch doszliśmy w niej praktycznie jednocześnie zalewając jej szparkę masą spermy. Odlot na maksa :-)

Gość gość
gośćOn po 30ce dziś i kumplowi dziewczynę zerżnęliście? ale z was dupki :O

Gość gość
Bawimy się razem z jednym małżeństwem i jesteśmy w różnych kombinacjach nawet w obie dziurki. Tylko nie o tym chciałam pisać lecz troszkę mnie śmieszy że każdy ma obrączkę. A tu się kochamy np.maż z kochanką i pięści moje piersi gdy kocham się z kochankiem. Kochanka wyznała że gdy mąż mnie pięści bardziej jej dogadza do samego dna pochwy dochodzi za każdym razem.

Gość gość
gość dziś ACHTUNG!!! Onanista od ginekologa na temacie :O

Gość gość
20.01 dobrze że pisze bo mnie nie przeszkadza a UŚWIADAMIA DZIEWCZYNA INNYCH BY PILNOWAĆ GINEKOLOGÓW! !!Mieć partnera zawsze przy nadaniu u ginekologa może różnie być !!!

Gość gość
22:55 weź już skończ żenujący, skretyniały onanisto od ginekologów i podwójnej penetracji, twoje wpisy tutaj idzie rozpoznać na kilometr debilku. 🖐️

Gość Prezydent RP dr Andrzej Duda
jeszcze jest kombinacja 2 penisy w cipke i jeden penis analnie albo 1 penis w cipce i dwa w odbycie.