Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Co się bardziej opłaca fb czy nk?

Polecane posty

Coś mi się zdaje że facebook jest chyba lepszy? nasza klasa to takie tam wielkie G mam tylko na nk 63 znajomych fb 85

5 powodów dla którego jest mi smutno 1. Nie mam pracy i czekam na staż 2. Boje się że sobie nie poradzę 3. Nie wiem czy spełnią się kiedyś moje marzenia 4. Nk chyba się nie opłaca a facebook tak 5. Kuzynka której wysłałem zaproszenie na nk odwiedziała mój profil jako gośc ale na zaproszenie pozostała obojętna nie było ani odrzucenia ani akceptacji. Jak myślicie dlaczego tak jest?

Kurwa, ty już jesteś tak chory, że nie wiem czy mam ciebie żałować, czy tobą gardzić. :o 1. Nie mam pracy i czekam na staż Kłamiesz-pisałeś, że już jesteś na stażu - cwelu. Zresztą po nim i tak będziesz bezrobotnym. 2. Boje się że sobie nie poradzę Oczywiście, że sobie nie poradzisz. Nie potrafiłeś poradzić sobie nawet na taśmie produkcyjnej w wawelu. 3. Nie wiem czy spełnią się kiedyś moje marzenia Nigdy. 4. Nk chyba się nie opłaca a facebook tak Jesteś przydżumionym gówniarzem. Jak można porównywać jakieś tam społecznościówki na podstawie liczny znajomych (których w większości pewnie i tak nie znasz w realu). 5. Kuzynka której wysłałem zaproszenie na nk odwiedziała mój profil jako gośc ale na zaproszenie pozostała obojętna nie było ani odrzucenia ani akceptacji. Straszne, popłacz się. Może jesteś już tak żałosny, że nawet rodzina tobą gardzi? PS> Jak tam pomieszkiwanie i podcieranie tyłka truposzowi u którego mieszkasz w zamian za spłatę długów? :D

hiszpanin a po co do przedszkola jak ja już mam średnie wykształcenie Bez matury. :D Nie masz zawodu i nie nadajesz się do żadnej pracy. Może trzeba było na swój niedorozwój umysłowy wybrać jakąś szkołę specjalną? Pasożytowałbyś teraz jak wrzód na zdrowym społeczeństwie i może nawet ze względu na grupę inwalidzką został jakimś tam cieciem dzięki funduszowi PFRON. :D

Najlepiej będzie jak zrobisz sobie palcówke albo poprosisz kogoś by przeczyścił ci kominek.