Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamany20

pomozcie..zlamane serce

Polecane posty

Gość zlamany20

ponad roku temu zaczalem byc z kobieta...kocham ją bez granicznie...ale coz wszystko sie spieprzylo w licpu pod koniec.pol roku bylo ciszy,tzn wyzywanie,klotnie..od 3 dni rozmawiamy normalnie.zaczelismy myslec o powrocie ale dzis ona zakonczyla znowu wszystko.prosila zebym nie pisal,nie dzownil bo mnie zablokuje...z byle jakiej klotni...obydwoje sie bardzo kochamy tzn ja ją bez graniczne kocham i wiem ze to milosc mojego zycia...ona mowila o mnie tak samo ale dzis to zakonczyla od tak...co ja mam robic?jestem bardzo zalamany ..:(ciezko mi z tym gdyz wiem ze ciezko mi bez niej sobie poradzic...

Gość zlamany20
prosze dajcie znac co myslicie o tym..

Gość skoro zostawila cie
tak bez powodu i pozwala żebyś.tak bardzo cierpiał to jest okrutna kobieta i ma niej się świat nie kończy.Poznasz inna zakochasz się a ona będzie tylko.złym wspomnieniem.Zobaczysz jeszcze będziesz szczęśliwy !

Gość wyjdz z domu
do ludzi staraj się nawiązać nowe znajomości.W dobrym towarzystwie zapomina się o kłopotach.Weź się w garść chlopie mało to.pięknych i mądrych kobiet na świecie .

Gość llloppp
miałem podobnie, ciągłe kłótnie i do tego kłamstwa z jej strony. Wiele było powrotów do siebie ale nie miało to sensu. My po prostu nie pasowaliśmy do siebie, po mimo że kochałem. Ona podobno tez, tak odczuwałem na początku. W tych czasach ciężko znaleźć kobietę która potrafi prawdziwie kochać i nie okłamuje. Otwórz bardziej oczy i pomyśl czy ona nie ma kogoś innego. Zazwyczaj właśnie tak robią ludzie, czy to faceci czy kobiety. jak się coś nie układa zaczynają szukać pierw rozmowy później rozmowa się przeistacza w spotkanie i tak powstaje romans. Podsumowując, jeżeli sa częste klótnie to cos jest nie tak między Wami. Proponuje zakończyć związek pomimo że tak kochasz. Bedze Ci łatwiej jesli wyszedłby fakt że ma kogoś na boku. Powodzenia ps ja ciągle szukam :(

Gość wiekszosc z nas ma
podobne przeżycia.Mnie zostawił chłopak którego b. kochalam i wiesz co teraz tak.z perspektywy wielu lat myślę że to dobrze bo dzięki.temu poznałam mojego cudownego.męża.W tym roku minęła nasza 25 rocznica a my nadal kochamy się jak dwoje nastolatków Nie załamuj się glowa do góry .

Gość llloppp
i bierz przykład z powyższego posta :)