Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za-ła-ma-ny

Rzuciła mnie z dnia na dzień, nie wierze w to...

Polecane posty

Gość za-ła-ma-ny

Byłem z dziewczyną już ponad pół roku... Zapewniała że mnie kocha, że zrobi dla mnie wszystko, że jak ja ją opuszczę albo zdradzę to mnie zabije... Czułem to że mnie kocha... Nagle z dnia na dzień, wszystko się zmieniło. Zaczęła traktować mnie jak jakiegoś kolegę, nie odpisywała, olewała mnie, nie miała dla mnie czasu... Po tygodniu stwierdziła że to nie ma sensu, że zasługuje na kogoś lepszego od niej... Ale ja chcę tylko ją, dziewczyny które wcześniej mi się mega podobały najnormalniej mi zbrzydły. Wiem że miała jakieś problemy w domu. Miałem bardzo dobry kontakt z jej rodziną, czułem że mnie lubią i mi wierzą. Jej koleżanki mnie nie lubiły, nie mam pojęcia czemu. Wiem też że zaczęła mieć problem z narkotykami, nie z trawą tylko czymś grubszym. Ciągle o niej myślę i nie mogę pogodzić się z jej stratą... Nie wiem już sam co mam robić... :(

gdyby nie problem z narkotykami , pewnie radzilabym probowac z nia rozmawiac, dac jej czas , wyluzowac na chwile. Skoro mowi, ze zaslugujesz na kogos innego , to albo ma kogos juz w zanadrzu, albo rzeczywiscie jest obiektywna i ze wzgledu na narkotyki nie chce bys byl wciagniety, w ta afere ( tak to umownie nazwijmy). Dopoki nie zwroci sie o pomoc do Ciebie z tym -nic nie zrobisz , nie ma tam miejsca dla Ciebie. Co zrobic? Powiem Ci , ze poza staniem z boku , chyba nie da sie tego ugryzc. Przykro mi :-(

Gość Mruczny
Stary, mnie kobieta zostawiła z dnia na dzień po 5 latach - powód? Ruchała się z innym. Daruj sobie takie laski.

Gość kasaa
współczuję ale moze byc mnostwo powodow dla ktorych to zrobiła od tego ze się jej znudziłeś i ona nie kochała cię naprawdę po coś poważniejszego i np.nie chciała cię wplątać w coś złego (jak mowisz ze ma problemy z narkotykami)