Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość "no name "

czy kobiety jak faceci często myślą o sexie?

Polecane posty

Gość "no name "

większość facetów przynajmniej kilka razy dziennie myśli o sexie i ma na to ochotę, a jak to jest z kobietami ?

Gość śmietanka1985
mam 27lat i od dłuższego czasu nie myślę o sexie ale miewalam takie dni że tylko bzykanie miałam w głowie i mokro w majtkach:-)

Gość słodka bez cukru
tak, my też myślimy o seksie

Gość mariner
smietanka a napisz co powodowalo ze mialas mokre majtki :) tak permanentnie.Opisz te bodzce :)

Gość Jestem kobieta lallalala
Ja ciagle mysle o exie, wiele razy dziennie. Wystarczy, ze wyobraze sobie co bede robic z moim partnerem- jego penisa w moich ustach, jego jezyk na calym moim ciele, a moj na jego i juz mam mokro :)

Gość "no name"
wogóle to wiem że kobiety też myślą o sexie,ale facet czasem ma takie dni że w każdej kobiecie która jest wmiarę ładna widzi potencjalną kochankę i pewnie bez namysłu rzuciłby się na taka gdyby tylko wiedział że ona myśli w ten sam sposób, czy macie ochotę z każdym wmiarę przystojnym facetem pójść na całość ?

Gość Jestem kobieta lallalala
nie ja osobiscie mam ochote tylko na mojego faceta, tymbardziej ze nie widzialam kolesia ktory by mi sie naprawde spodobal od 2 lat :)

Gość gen tel men
tak ale czy to sprawka hormonów lub genów że facet chciałby z każdą i zawsze a kobieta zawsze ale z jedynym ?