Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wirtualna22

therm line

Polecane posty

ja miałam w kapsułkach i daj spokój.. zmarnowane pieniądze :/ i wątroba zniszczona :/

Gość ja brałam przy dużej nadwadze
i dieta + ćwiczenia + therm line forte pozwoliły mi zrzucić 15kg, ale pewnie efekt byłby podobny bez tych tabletek. Wiec może lepiej nie faszerować się chemią. Daruj sobie, samo MŻ + RD wystarczy :-) powodzenia

Ja bym chciała zgubic jakies 5 kg a co najwazniejsze z brzuszka, bo wszystko mam oktylko ten brzuch ;/ Dzięki za odp :)

brałam ze dwa miesiące.. razem z koleżanką, tylko że kolezanka sobie wmówiła, że jej to pomaga, ale efektów nie bylo widać :p nie bierz tego, szkoda wątroby i kasy.. polecam dietę kapuścianą.. co prawa może się obrzydzić po dłuższym czasie, ale efekt jest :) ja po powrocie z ferii biore sie za siebie i bede sie faszerować zupką z kapusty ;D a mam z czego zrzucac :D :D :D

Gość cellulit????
a kwas linolowy w kapsułkach clarinol ktoś brał?

Gość cellulit????
Clarinol CLA 1000

A co Ci ta kolezanka mówiła? kurcze ja jakbym miała mniejsze uczucie głodu i troszke kreci mi sie w głowie... a ta dieta kapusciana duzo pomogła zrzucic?

mówiła, że z piersi jej się zmniejszyły, ale tak nie było. Mnie po dłuższym czasie tez kreciło sie w głowie, po odstawieniu tabletek, przestał ;). Diete kapuścianą polecił mi wujek. On ją stowosował 3 miesiące i kurde nie ten sam człowiek :)). Ja ją stosowałam 3 tyg i też mi z brzuszka zeszło :), pozniej zrobilam sobie przerwe. Powiem Ci tak, jeśli ściśle będziesz sie diety trzymać tak jak tam pisze tow tydzien możesz zrzucić od 4-5 kg :) bez kitu :)). Na początku zupka smakuje, ale pozniej juz na to patrzec nie można :D ale jak się ją odpowiednio doprawi to jest do zjedzenia, tym bardziej widzisz efekty i to Ci dała siłę do dalszego pochłaniania zupki :P

jeśli chcesz, mogę Ci wszystko wysłac mailem:) znaczy sie przepis na zupke rozpiska tygodnia co sie w dany dzien je ;)

Ja o therm line usłyszałam od mojej kolezanki bardzo sobie zachwalała... była naprawdę spora i sadze ze napewno schudła jakies 20 kg... ale kto to wie czym tam ona wiecej sie faszerowała bo mówiła ze brała nie tylko to...