Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka33aaa

TRUJĄCE JEDZENIE, TRUJĄCE UBRANIA, UWAGA !

Polecane posty

Gość Balbinka33aaa

Moja koleżanka dziewczyna 30 lat ma raka jelita, łysa po chemii, guz jest duży, nie wiadomo czy kwalifikuje się do operacji, nie wiadomo czy nie ma przerzutów. Bizneswoman psia kość nie gotowała tylko jadła lanche w pracy a tam wiadomo co, sztuczne byle co z mikrofalówki. Uważajcie co jecie ! Nawet w chlebie jest masa kwasów, chemii, ulepszaczy. Ja już sama wypiekam. Chlebek jest pyszny i świeży cały tydzień. Nie jedzcie McDonalda. To sztuczne żarcie po 15 min jest ohydne jak wystygnie, zauważyliście ? To samo ciuchy. Nie łapcie się na chińskie szmatki. One powodują raka. Wystarczy wejść do np H&M i dotknąć sweterek (nota bete za 160zł.) to sztuczny nie zdrowy syntetyk ! Lepiej zapłacić więcej, mieć mniej rzeczy, ale zdrowe ! Nie łaście się na sztuczne futerka, sporo jest robionych z psów. Przebywanie z psem powoduje alergie różnego typu w tym wypadku z ich futrem przy twarzy ! Na pewno nie uchronimy się przed wszystkim, ale można choć trochę to ograniczyć :(

Gość fasolka księżycowa
;-) wyluzuj... Bo przesadzasz. A wiesz ile syfu jest w kurczaczku, którego kupujesz w markecie i sama przyrządzasz w domu? Albo w marchewce, którą bierzesz ze sklepowej półki?

Gość Balbinka33aaa
wiem dlatego mam swoje warzywa :)

To gdzie kupować ciuchy skoro wszystkie NORMALNE sklepy zostały zlikwidowane a na ich miejscu stoją hm zara i reszta sietu ? hmm to jest pytanie

Gość w jedzeniu musza byc
trucizny zeby ludzie kupowali lekarstwa

Gość Paolanka
kupiłam wełnę 100% wełny w wełnie ;) i dziargam właśnie czapę + szalik, będzie biel i warkocze

Gość fąfafine
ale śmieszni są ludzie którzy popadają w paranoję i wymyslaja dyrdymały żeby sobie przedłużyć życie można księgę napisać co jest trujące np warzywa i owoce modyfikowane, niektóre materiały budowlane, pleśń ,powietrze,itd itp i wyznaczanie sobie jakiś reguł żeby dłużej przeżyć daj na luz i tak umrzesz a chodzi o to żeby nie palić, nie pić i nie jeść za dużo potraw mącznych i za dużo mięsa, nie ćpać i tyle, wystarczy

Gość fąfafine
lekarstwo to tez trucizna, tylko w małej dawce szczepionka jest trucizną, chorobą w małej dawce, wstrzyknieta po to żeby organizm zbudował przeciwciała więć musimy mieć jakiś kontakt z truciznami żeby przeżyć bo życie sterylne nas zabije

Gość glonojad troll
Akurat palenie jest tu najmniej szkodliwe z tego wszystkiego.

rak jelita nie wystepuje prawie w azji, afryce, malo w ameryce poludniowej to choroba usa i europy mikrofale jak piszesz mcdonald ulepszacze i jestesmy ugotowani potem tylko kupic tanią trumne z chin i hej

Gość fąfafine
palenie bardzo szkodzi -przedwszystkim strasznie uzaleznia, pluca się zanieczyszczają , spada kondycja fizyczna, cera , skóra brzydka , paznokcie , fatalnie bzdura że jest mało szkodliwe

palic mozna 20 albo 40 lat i zyc rak jelita robi sie nawet po roku moja znajoma zmarla na to

Gość fąfafine
podobno każdy ma raka w jakims miejscu w organizmie umiejscowionego tylko potrzeba warunków żeby on sie obudził

Gość Obgadywana wciąż
Ludzie odżywiają się w paskudny sposób. Niektórym wydaje się ze odżywiają się dobrze a w rzeczywistości jedzą śmietnikowe jedzenie. Nawet sobie nie zdajecie sprawy z tego jaki dieta ma wpływ na nasze zachowanie, samopoczucie na życie.