Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaja jamajka..

jak to zmienic???? Pomocy!!

Polecane posty

Gość majkaja jamajka..

Mamy po 24 lata jestesmy razem lat 7, mieszkamy razem Nasze zycie erotyczne jest baaaardzo monotonne... WIem ze On chcialby czesciej, ja nie zawsze mam ochotę Czesto robie to z przymusu, mam mniejszy temperament niz on CZasami zechce nam sie zaszalec i kochamy sie jak wariaty na milion sposobow Wszelskie rodzaje seksu, czasami zdarza nam sie w aucie... Ale to za mało! Jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami planujemy zareczyny Chcialabym sprostac jego wymaganiom Co robic zeby byl bardziej zadowolony z seksu ( i ja przyu okazji..) WIel ze lubi seks oralny ale odkad mam zalozony aparat to wiecej z tego bolu niz przyjemnosci dlatego sie ograniczamy... Boje sie ze jak go znudze to pojdzie szukac wrazen gdzie indziej chociaz wiem ze strasznie mnie kocha i nie chcialby tego.. Jak doprowadzic faceta do szczytu rozkoszy?? Co robic zeby uwazal nasze zycie seksualne za mega udene? Jak czesto seks?

ooo a potem facet załozy temat ze przed slubem było oki a po tym jak mu gpsa załozyła na palec wszystko sie odmieniło :D:D:D:D nie mozesz byc po prostu sobą?:classic_cool:

Gość majkaja jamajka..
boje sie ze jestesmy absolutnie niedopasowani seksualnie..... On jest jak jakiś ogier nieujażmiony a ja delikatna subtelna ... :((

Gość robercik od koni
Nie jesteś delikatna i subtelna tylko zimna ryba 🖐️

Gość wujekstaryhejk
e dobrze że przeciwieństwa się przyciągają co masz robić? dzieckoXD