Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyktkkkku9999

ON sam chce wyjechac za morze?!

Polecane posty

Gość gyktkkkku9999

Witam. Jetstem z chłopakiem 2 lata razem. Jets on ode mnie starszy 6 lat. Ma 24 lata. NIedawno moja mama zaproponowala mu prace w Szwecji bo mowila chłop to chłop z nim sie nie zgubi(oboje 1 raz za granica) .Wyjazd byłby w Lipcu (wtedy kiedy ja mam wakacje) OD 2 lat z Moim chlopakiem zawsze codziennie bylismy razem..jak takie papużki nierozłączki.. A teraz mama nie chce mnie za bardzo brac bo tam nie mozna odpoczywac, wiadomo praca... przy truskawkach... Tylko teraz jak mi go zabierze bede caly czas sie o nich bala czy sie odnajdą, załoze sie ze on nie bedzie mial czasu nawet pomyslec o mnie bo bedzie zapracowany ;( , a pozatym ja bede bardzo tesknila jak go nei widze 4 dni to płacze i mam depresję bo nie moge bez niego żyć... A teraz ma wyjechac na 6 TYGODNI! ;( co ja mam robić... Mama by mnie wziela ale mowi ze w przyszlym roku... Jak ostatnio rozmawialam tak szczerze z chlopk. to obiecalam mu ze albo my jdziemy albo nikt( a teraz on chyba sie zgodzi na propozycje mamy zeby obojewyjechali a co ja kurde bede SAMA i to w wakacje robić?? ) pomozcie jak z tej sytuacji wyjsc? :((

Gość po wakacjach będziesz
do niego mówic:TATUSIU !:D

Gość szwecyjka18 lat
On od niej młodszy o 18 lat jest.NIe przerażaj mnie

Gość ffffffff6666
ja też pomyślałam o tatusiu to nie pierwszy raz jak matka odbija córusi chłopaka

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
zerżnie ci matkę na tip top

Moja koleżanka od 16 roku życia jeżdziła na truskawki, teraz ma 20 lat i planuje wyjazd, mówi , że ciężko , ale kasa potrzebna.

Gość szwecyjka18 lat
;( myslicie ze ona specjalnie chce sama z nim wyjechac? Mama ma 41 lat a wyglada duzo starzej. A ja niedawno swoj pierwszy raz przezylam z niesmialym i dobrym chlopakiem.

Gość cOOle x16
moja dziewczyna poleciała do norwegi zrywać banany, nie wytrzymuje juz tego psychicznie :(

Gość szwecyjka18 lat
dawno>?? na ile miala jechac?? :O

Gość szwecyjka18 lat
odzywacie sie do siebie? z kim poleciala ..Kurdek nie wiem co robić ...:(

Gość gyktkkkku9999
co ja mam robicć?

Gość a ja rozszyfrowalam
przestan wierzyc w te teskty o mamie probojacej Ci odbic faceta. Takie rzeczy to w amerykanskich komediach, i to kiepskich

Gość Mnie boli jak to czyytam
jedz z nimi albo niech on nie jedzie, to nieco podejrzane ze mamuska chce go wziac a wlasnej corki nie, pewnie twoja mama na niego leci- sorry.. a co na to twoj chlopak? moze juz ze soba spia i mu to na reke:O poza tym ja bym pojechala i tez chciala pracowac, zawsze sobie cos zarobisz,co masz siedziec w domu w wakacje?duza jestes

Gość a ja rozszyfrowalam
probujacej* Co do Twojego problemu: szesc tygodni to jest nic. a moze pora miec swoje wlasne zycie

fakt faktem ze autorka jest zbyt przywiazana do chlopa i zalezna od niego, co to zeby plakala za nim bo go 3 dni nie widzi:O

Gość gyktkkkku9999
Hmm co masz na myśli.Pani wyżej? jakie wlasne zycie? Mam dopieor 18 lat imieszkam z rodziną

Gość gyktkkkku9999
A do dlatego.. płacze bo po raz pierwszy z nim mogeę imoglam pogadac byl moim 1 we wszystkim.. Inni nie zwracali/ją na mnie uwagi nie liczy sie dla nikogo moje zdanie...rodzina ustala kim mam być w życiu, nie pytajac sie o zgodę .. istna zgroza.. a jak powiedzialam im ze chce byc np fryzjerka to rodzina powiedziala bądź kim chcesz byc ale my jesli nas sie nie sluchasz nie pomozemy ci finansowo. taka prawda cholreeenie boli :(

chodzi mi o uzaleznianie sie od faceta..tak nie mozna,potem bedziesz cierpiec. fajnie,ze go kochasz,ale bez przesady.z twojej wypowiedzi wywnioskowalam ze seiro jest dla ciebie wszystkim i swiata poza nim nie widzisz.a co ze znajomymi, hobby, samorozwojem? musisz byc szczesliwa sama ze soba by byc szczesliwa z kims. po prostu kochaj rozsadnie. ale to tak abstrahujac,bo moze mi sie tylko wydaje. tak jak mowilam,ja bym na twoim miejscu pojechala. i tez pracowala,czemu by nie? ja w wieku 19 lat po raz pierwszy bylam za granica-na jablkach,i choc czasem bylo ciezko (zmeczenie ), to zarobilam duzo kasy i milo to wspominam. choc pojechalam sama; ty miala bys choc wsparcie. fajnych ludzi poznalam,holandie zwiedzilam, inni pracownicy byli w moim wieku i dawali rade. powodzenia!

Gość wiwwrfe
w obecnych czasach fryzjerka to nie taki zly zawod;p wiecej ofert pracy niz dla politologow czy menedzerow. jedz z nimi do pracy i zarob zeby nie musieli cie wspierac finansowo.

Gość gyktkkkku9999
rozumiemy się w pół zdania, nic na to nie poradze ześmy tak bardzo sie przywiazali, moze chce dlatego wyjechac bo ciagle naciskam ze nic nie ma ani za bardzo ubran ,dom pol roku nie płacony ani ze nie ma auta. Mowi ze to dla niego ratunek. Ja nie wyobrazam sobie innego na Jego miejsce. On wie jaka jestem (czego inni nie wiedza) nie mam przyjaiciol, jestem zwykle samotna (najbardziej w szkole) zdarza sie ze calymi dniami siedze w pokoju, lub przed kompem zeby tylko z kims pogadac.. nie umiem sie przed innymi otworzyc bo widze w nich falszywe osoby tylko on.. Z mama tez nie mam za bardzo dobrych kontaktow. A teraz...? po prostu chce wyjechac do Szwecji i zabrac Damiana. A ja w wakacje SAMA? z kompem??

Gość a ja rozszyfrowalam
Czy ja dobrze zrozumialam, ze marudzisz facetowi, ze nie ma auta?:O

Gość wiwwrfe
Nie badz egoistka. Niech jedzie i zarobi. Przezyjesz "sama" z kompem 6 tygodni. Wyjdz ze znajomymi, idz na kurs fryzerski albo DO PRACY w sklepie czy przy ulotkach. Glowa do gory .Zaufaj mu.

Gość wiwwrfe
"moze chce dlatego wyjechac bo ciagle naciskam ze nic nie ma ani za bardzo ubran ,dom pol roku nie płacony ani ze nie ma auta" to ty narzekasz na chlopaka o to? :O :O A co TY masz??????? :O

Gość gyktkkkku9999
Tak moze to moj blad, bo jak chcesmy gdzies jechac np do kina to zawsze ON łąsi sie do Dziadka(bo on ma tylko auto) zebysmy tlyko gdzies pojechali. Moj dziadek ma zasade cos za cos , wiec on musi mu pomagac, i moze jestem od niego uzalezniona ale tlyko on naprawde pokazal mi ze swiat nie jest taki zły.. mowi mi wprost co sie podoba we mnie, nie ukrywa jak inni i nie jest dwulicowy.Mamy za bardzo nie znam dopiero od 4 lat mieszkamy w 1 domu i nie wiem do czego bylaby zdolna( rok temu zmarl nasz tato alkoholik) a nuużż wykorzysta Damiana ? :((

Gość ewfewfewfwe
Czemu oczekujesz, że on bedzie przy Tobie 24/7 , tatusiem, opiekunem,adoratorem? i jeszcze z mondymi ubraniami,samochodem?Popatrz na siebie i na to,co Ty wnosisz,dajesz. Jak chce-niech jedzie.Ty też się zajmij czymś w wakacje. Czemu nie pójdziesz do pracy?Tyle nastolatek pracuje, dorabia sobie,a co dopiero 18latka.

Gość gyktkkkku9999
NIe rozumiecie od 2 lat chce życ!! mam dla kogo ktos wogole o mnie pamieta. Moze i nie być dla mnie telefonu(jak i tak z nim pisze) Tez sie staram trzymac nasz zwiazek, narzekam go chlopak od kilku lat nie pracuje z kazdej pracy go wyrzucaja bo niezdara .. to co mam myslec a jak trzeba bedzie pojsc na swoje?

hehehehe na truskawki???! to w tym wieku chłop roboty stałej niema?? :D hahahahh a tak btw ja bym swojego nigdzie nie puściła samego na dłużej niż 3 dni. podejrzana ta twoja mamuśka...

Gość powiem i ja........
zgadzam się w 100 % z ewfewfewfwe

To niech jedzie. Skoro ciezko mu z praca tu,niech jedzie,zarobi i wyrowna sytuacje. Jesli chcesz-dolacz i jedz z nimi, Jesli nie ma takiej mozliwosci-pozwol mu jechac.Zaufaj i mamie i jemu. Bedzie dobrze,nie denerwuj sie

Gość Chcialas porady?Masz porade
1) jedz z nimi i tez pracuj lub 2) niech on jedzie a ty pracuj u siebie w miasteczku lub 3) dus go i tlams by zostal w polsce a potem dalej narzekaj ze nie ma pracy i samochodu Twoj wybór mała