Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

co poradzić..?? pomocy

Polecane posty

I może ponad roku zauważyłam , że bolą mnie stawy kolanowe... najbardziej zauważalne to było gdy na orbitreku zaczęłam ćwiczyć.. po miesiącu przerwałam , gdyż dziwne uczucie miałam cięzkości tego kolana. nie wiem akby woda jakaś... ale mniejsza o to .. teraz od czasu do czasu mnie boli , tzn ciągle czuję , że mam coś nie tak z tymi stawami.. najbardziej to lewa noga.. ta prawa to mniej bądź wcale tu w stawie kolanowym nie boli .. dodam , że babcia moja i mojej mamy siostra mają problemy z kolanami.. tzn z tymi stawami chyba właśnie.. kurde ale ja jeszcze jestem młoda.. mam 18 lat .. da się coś z tym zrobić?? chciałabym znów zacząć ćwiczenia na orbitreku !

Gość oicccqaw
Istnieje coś takiego jak LEKARZ - może słyszałaś.

Gość pijawka pomoże
Polecam zabiegi hirudoterapii!!! sprawdzone i skuteczne i co najważniejsze ból mija!

lekarz?? a nie nie słyszałam :D że co? hirudoterapja - to to leczenie pijawkami? omg

a może ktoś cos poradzi na poważnie .. ?? bo pół mózgów widzę , że tu nie brakuje

no ja też miałam problem z stawami i nie lekceważ tego tylko idź do ortopedy po prostu-jakich rad oczekujesz. lekarz sie na tym zna

Gość medycyna naturalna nie jestzła
dlaczego wyzywasz ludzi od półmózgów? chciałas porady? to każą ci iśc do lekarza albo polecaja medycyne naturalna... a Ty ile masz mózgu skoro od roku bolą cie kolana, wiesz, że taki problem wystepuje w twojej rodzinie a ty zamiast isc do lekarza, na przeswietlenie, rehabilitacje , masaże czy coś innego ( basen jest dobry na stawy ) to każesz się na odległośc leczyć?! to patrz👋 leczę cie dotykiem :D

Gość medycyna naturalna nie jestzła
moze masz po prostu nadwagę ? a może już reumatoidalne zapalenie stawów? weź się ogarnij :D

Poradzi na powaznie? Pierwsza odpowiedź jest na poważnie. Bardziej powaznej niż poradzenie lekarza nie będzie.

jakby każdy z byle bólem do lekarza latał to by kolejka na ulicy się kończyła.. a ja nie pytam co zrobić .. tylko o radę prosze , co mi może być.. czy to da się wyleczyć ..? oczekuje odp od ludzi z podobnymi sytuacjami itd.

Gość pewnie i tak nikt
Powiedz, że jesteś projektem albo że to chociaż prowokacja :o:o:o

nie mam.. ale moja ciotka i babcia są grubsze.. to może u mnie inny jakiś powód jest .. ?

TE KOMENTARZE NIE SĄ MOJE ! TEMAT MÓJ , LECZ OPRÓCZ PIERWSZEGO POSTA TO DALEJ NIE PISAŁAM NIC . niestety za późno zabezpieczyłam nicka . Więc jak ? Miał ktoś podobne problemy? pozdrawiam .

to siedz na dupie i nie idz do lekarza, niech dalej Cie bola ;o po co w ogóle zadajesz idiotyczne pytania? stawy mogą boleć z różnych przyczyn, zaczynając od obciążenia koncząc właśnie na RZS bardzo cięzkiej chorobie, takze rusz zad i idz do lekarza