Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamiepokojona

Tabletki anty i ciąża

Polecane posty

Gość zamiepokojona

hej. Mam problem zaczelam 2 opakowanie qlairy. zaczelam je barc 16 grudnia zdarzalo mi sie brac je nieregularnie, 30 grudnia"( dwa dni przed rozpoczeciem dni plodnych) poszlismy z moim narzczonym na calosc, zaczelam teraz drugie opakowanie ale mam objawy jak bym byla w ciazy miesiaczka nie wystapila, mam bole piersi, zmeczeni i sennosc, czasem zdarzaja sie mdlosci, lekki wstret do fajek, brzuch tez mnie pobolewa. zrobilam test wyszedl negatywny. Czy jest mozliwosc ze tabletki blokuja wydzielanie hormonu odpowiedzialnego za ciąże?? czy mozliwe zebym byla w ciazy?

Gość zamiepokojona
mala pomylka 30 grudnia byla owulacja.

Gość strzałka :)
jeśli brałaś nieregularnie i np jakieś ominęlaś to mogłaś zajść w ciążę. ale jeśli dopiero zaczęłaś brać te tabletki to może być po prostu reakcja organizmu, więc na razie nie ma co panikować :)

Gość zamiepokojona
To bylo pierwsze opakowanie i zdarzylo mi sie wziąć później o kilka godzin kilka tabletek.

Gość BaIbinka
Podczas brania tabletek nie ma dni płodnych. Jesli przekroczyłaś branie tabletek o mniej niz 12 godzin to wszystko powinno być w porządku.

Gość BaIbinka
Podczas brania tabletek nie ma dni płodnych. Jesli przekroczyłaś branie tabletek o mniej niz 12 godzin to wszystko powinno być w porządku.