Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamMiejscaNaUrlop

Z dziećmi nad morze 120zł tyle

Polecane posty

maxymalnie moge przeznaczyc na osobodobę ze śniadaniem objadem i kolacją w cenie Chce aby wyżywienie było w formie szwedzkiego stołu. I spodziewam sie zniżek na dzieci i że jedno półtoraroczne zakwateruję w gratisie. Koniecznie zachodniopomorskie mnie interesuje i w sezonie A czyli lipiec sierpień. Max 300m od morza nie dalej Najchętnie ośrodek sanatoryjny lub hotel. Czy macie jakieś sprawdzone które spełniaja powyższe wymagania?

Gość vb4ghh2
Zniżki od powyższych cen przysługują dla: - dzieci do 3 lat nie korzystające ze świadczeń - gratis (nie dotyczy Apartam.) - dzieci od 3 do 10 lat: - zniżka 15% w sezonie letnim - zniżka 30% poza sezonem letnim - dzieci od 3 do 12 lat jako „dostawka - 50% znizki - osoby powyżej 12 lat jako „dostawka - 30% znizki

Gość żona bazyliszka
120zł na osobę x 3 os. W rodzinie =360zł na dzień, to sporo musze przyznać. Ja wolę sobie wynająć domek, domek holenderski do ok. 150zł, niż wynajmować śmieszny pokój w jakimś drogim pensjonacie + wyżywienie w nim i wtedy wychodzi cena kosmos. W tamtym roku byłam w sierpniu, w domku holenderskim 100zł za naszą trójkę, 30 metrów do plaży, także przed domkiem jak piliśmy rano kawę było słychać szum morza, wieczory przy winku i świeczce przy akompaniamencie szumu fal- coś pięknego:) to były nasze najfajniejsze wakacje! Przy domku był mini plac zabaw dla dzieci z rowerami za darmo, huśtawkami, koniami dmuchanymy do skakania, więc bawiące się dziecko mieliśmy cały czas na oku, a my mogliśmy dzięki temu odsapnąć. Wcześniej jeździłam na takie pokoje jak ty, ale bez wyżywienia i słono płaciliśmy, do morza było z reguły pół kilometra. Nigdy nie bierzemy wyżywienia do zakwaterowania, stołujemy się na mieście, wychodzi taniej i nic nas nie ogranicza, a nóż czy talerze to mogę zabrać ze sobą i robić śniadanie czy kolacje, to 10min. roboty i jemy wtedy kiedy chcemy a nie wtedy kiedy podają od do. Wystarczy poszukać nawet na allegro czy na innych stronach turystycznych, tych ofert domków jest od groma, tylko trzeba poszukać. A gdybym miała przeznaczyć 360zł na dzień na naszą rodzinę, to wolałabym pojechać za granicę, ale to tylko moje odczucia.

Gość tikirikipiki
Zaczyna się... żona bazyliszka- w którym miejscu autorka pisze że jedzie z trzema osobami? Ona pisze że max 120zł za osobodobę + jej wymagania co to tego,co w tej cenie powinno sie znajdować i jeszcze dodatkowo spodziewa sie ta autorka,że dzieci będa miały zniżkę, a w dodatku jej jedno półtoraroczne dziecko nie zapłaci nic! JAKIM WIĘC CUDEM WYSZŁO CI 360ZŁ na dzień???????????????????? :/

Gość HA HA HA ha ha
No ! :D Ja widzę że pojęcie to tu wszyscy mają i czytać ze zrozumieniem umieją! Gratuluje!

A czy moglibyście podawac tutaj swoje sprawdzone oferty wakacyjne?

żona bazyliszka -niestety nie podałaś namiarów -nie sprawdziłam nie wiem((((((((((

ojfohfoIADPOopfao http://www.rusalka-nadmorzem.pl/ Dziękuje! Wychodzi cenowo tak jakbym chciała,tylko trochę mnie przerażaja pokoje-takie przygnębiające,boję sie że jak nie będzie pogody i przyjdzie nam siedziec w domu,to wrócimy wszyscy niezadowoleni strasznie(((( Na zdjęciach wyglądają nieciekawie-ciasne,ciemne..(