Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia9090

Zauroczyłam się w Arabie ...

Polecane posty

Gość Martusia9090

Moja historia zaczyna się banalnie, czyli wakacje, plaża, relaks i ... miły Egipcjanin na horyzoncie No ale w tym punkcie banalność się kończy, bo ON nie na wakacjach a w 'biznesach', bo nieco starszy, bo 'po przejściach' ... Ale to okazało się później, a zaczęliśmy od bardzo kulturalnych rozmów na tematy ogólne. Potem, dziewczyny co Wam będę mówić !!! - kompletnie nie pamiętam o czym dyskutowaliśmy - tylko te oczy i gęstniejącą chemię w powietrzu (wiecie co mam na myśli ) No i potem to już znowu standardowo, czyli kontakt wirtualny ... Jakoś zerwać tej znajomości nie potrafię :o

ja też sie zauroczyłem a arabia ze stadniny w Janowcu Podlaskim....ale kasy brak, takiej duzej.

Gość Martusia9090
jego przejścia to naderwane jądro po tym jak musiał zaspakajać 9 swoich żon i je zapładniać, w końcu eunucha stukał

Gość jarkal
bedzie cie lał ale wtedy nie oczekuj litosci jak zbaierze dzieci za granice posmakujesz wtedy

Gość nic nie mogę znaleźć
Tak się zastanawiam czy to jedna idiotka ciągle podnieca się tym samym brudasem na różnych topikach, czy może nasz piękny kraj zamieszkuje tłum takich kretynek?????

Gość Martusia9090
nie wiem, czy da rade zerwać :o

Gość Olabgaaaa
ja tez zakochalam sie w arabie podobamy sie IM bo araby kochaja blondyki:) i to ja czworaj zakladalam podobny topik hmmm jak widac nie ja jedna;)

Gość jucycyi
zobaczycie jak wam arab upierdoli cycki czy bedzie milo

Gość Martusia9090
Tyle sie naczytałam że Araby są taak obdarzone że sobie na małymwiążą supeł a ja jestem z tych głebokich pi...cek i żaden polak do dziś mianie dał satysfakci a mam dziure głęboką i szeroką lubie jak mi wkłada w cipulke ręke /fisting/sie to nazywa i czekam ażsie on zmobilizuje i mnie pokryje dziadki też bedą szcześliwe gdy im wnuczek /ka ciemnej karnaci bedzie przynosić piwo,a kondonów oni nie używają i są czyści bo nie rozmazują gówna papierem tylko myją doope wodą z mydłem.

Gość Faceci z Sharm - photoblog
Witam, czytając te wszystkie opowieści postanowiłam założyć photobloga (niegdyś istniał taki) o podrywaczach z Sharm El Sheikh ;) Na maila, specjalnie założonego na potrzeby photobloga mozecie wysyłać zdjęcia waszych habibi wraz z podstawowymi danymi, imię, nazwa hotelu, w którym pracuje lub innego miejsca. Uważajcie, bowiem wasz Jedyny możesz okazać się nie tylko WASZYM! facecizsharm@wp.pl

prawie sie zrzygalem - mieszkam na bliskim wschodzie pare lat i widze ze kolejna z MMID disease :D MMID - My Mohammed Is Different