Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o fotelik

Jaki fotelik do auta dla 3 latka możecie polecić?

Polecane posty

Gość Pytanie o fotelik

Siedzę i oglądam te foteliki i nie wiem na jaki się zdecydować. Jaki macie i polecilibyście innym? Zastanawiam się jeszcze nad tymi plastikowymi podłokietnikami, czy to jest wygodne dla dziecka, szczególnie latem?

Gość jakajakayah
kurcze też mam z tym problem mój jeździ w chicco ale to jest model do 18 kg .. mój już ma 18 kg :) ale jest regulacja 3 stopniowa do półleżącej mój uwielbia spać w drodze ... szukam właśnie takiego od 18-36 kg ale z regulacją ... narazie odkupiłam recaro od znajomej ( one są po 900 zł ... ) ale wiadomo po koleżeńsku za grosze ... i on ma regulację o ... 2 cm sie przechyla . Dupa normalnie . Ale co tam ... w tych większych uwage trzeba zwrócić na regulacje szerokości boczków przy ramionach i czy ma wyciągane całe plecy wtedy zostaje sama ta podkładka pod pupe i co recaro nie ma ! jest cały w 1 części a co ty typujesz ?

Gość Graco sa nie najgorsze i tanie
wiec jak nie masz zbyt wiele kasy to Graco kup

Gość Roboty się chyć dziołcha
My mamy taki własnie Graco jak przedstawiłaś w linku. Kupiliśmy go jak syn miał 3 latka. Teraz ma 6 i nadal w nim jeździ i póki będzie się w nim mieścił będzie w nim jeździł. Plusem jest to że można odpiąć 'plecy' i zostaje ci wtedy sam poddupnik, którego nie musisz kupować osobno. POLECAM !!!

Gość Pytanie o fotelik
A co myślicie o tych plastikowych podłokietnikach? Może jednak lepiej takie obijane materiałem? Chcę żeby fotelik był nie tylko bezpieczny ale też wygodny.