Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lambadabada

Czy faceci lubią jak to kobieta się o niego stara?

Polecane posty

Gość lambadabada

Może troche głupie pytanie. Ale czy faceci lubią jak to kobieta za nim lata? Czy to im schlebia? Czy jak udają niedostępnych to naprawdę tacy są czy tylko udają? Już sama nie wiem.. Latam za pewnym chłopakiem już ponad rok, mimo że daje mi do zrozumienia żebym dała sobie już spokój :O chciałabym z tym skończyć, ale za bardzo mi na nim zależy :O ja pierrdole, zachowuje się jak zakochana nastolatka :O

Gość Samotny28
Powiem tak .. niespecjalnie mi się to podoba, bo zazwyczaj próbują do mnie podbijać dziewczyny kompletnie nie w moim typie (przeważnie kilka lat starsze z dziećmi, bagażem doświadczeń i licznymi uprzedzeniami) Natomiast nie miałbym nic przeciwko gdyby dziewczyna do której podbijam nagle postanowiła odwzajemnić swoje uczucie również starając się o moje względy.

Gość maaaaaam dośććć
lubią ale tylko po to by podbudować swoje ego..a później i tak nic z tego nie będzie :)

Gość lambadabada
No z tym, za którym ja tak latam (jak pojebana :D) coś mnie wcześniej łączyło, był zainteresowany, ale jakoś tak z dnia na dzień mu sie odwidzialo :O a ja jakoś nie umiem tak nagle zmienić zdania :P

Gość mariner
zalezy jaka kobieta! jesli jest atrakcyjan to jak najbardziej. U facetow jeszcze mocniej daje znac o sobie ze 'DO TANCA TRZEBA DWOJGA!"

Gość maaaaaam dośććć
lambada - o tym piszę właśnie,miałam to samo! Sam za mną latał...był wszędzie tam gdzie ja..a nagle... ZERO nic,jeszcze po mnie jeździ teraz.. :O

Gość przenigdy nie latać
za facetem,nie chce byc osaczony i będzie uciekał to on jest myśliwy,jeśli jest toba zainteresowany,będzie latał jak kot z pęcherzem tak miałam-im bardziej się starał,tym bardziej odsuwałam się ale kiedy zakochałam się,juz takich numerow nie odwalałam jesteśmy ze soba wieki cale,na dobre,na złe

Gość ha ha he he hu hu
---- maaaaaam dośććć Pewnie czytał ten sam podręcznik do uwodzenia koleżanek co ja, tam jest jasno napisane, że jesli dziewczyna traktuje cię jako przyjaciela to musisz zerwać z nia na jakiś czas wszelkie kontakty, żeby jej sie odwidziało ... nie martw się po miesiący gość znów zacznie za tobą latać ha ha ha

Gość maaaaaam dośććć
nie rozumiem tej wypowiedzi? to była ironia czy jak ??

Gość lambadabada
Ja wlasnie nie rozumiem typa :D bo najpierw sam sie starał, pozniej dał spokoj, pozniej znowu wydawało mi sie ze mu zalezy ale jakos stopniowo ograniczył kontakty i po tym ja zaczęłam za nim latać ale on niestety jest nieugiety :D a ja nie umiem go sobie wybić z glowy

Gość maaaaaam dośććć
no mam to samo.. z tym,że on teraz mówi,ze w ogóle mu sie nie podobam,mimo,że prędzej powtarzał wszystkim moim znajomym i mi ,że jestem taka ładna...i w ogóle taka śliczna i mu sie podobam.. i w ogóle :O

Gość lambadabada
maaaaaam dośććć współczuję Ci :O mnie akurat nie obraża, czasami nawet odpisze jak się zapytam co u niego. ale cały czas nasze rozmowy wynikają z mojej inicjatywy.

Gość do autorki''
kobiety błędnie inerpretują zachowania facetów myślę,że ma inny obiekt,która go bardziej pociąga

Gość powinnas sobie odpuścić
nie zabiegajnie wydzwaniaj bawi się tobą, nie pozwól soba manipulować,będziesz dla niego nikim

maaaaaam dośććć no mam to samo.. z tym,że on teraz mówi,ze w ogóle mu sie nie podobam,mimo,że prędzej powtarzał wszystkim moim znajomym i mi ,że jestem taka ładna...i w ogóle taka śliczna i mu sie podobam.. i w ogóle z takim gnojem nie chciałabym mieć nic wspólnego szanuj się kobietko!

Gość maaaaaam dośććć
szanuję,ale to tak cholernie boli..botego nie rozumiem,najperwa sam zabiega,a zabiegał długo.. a teraz nie dośc ,ze jestem obiektem ''kpin'' jego i jego nowo wyrwanej laski,to jeszcze zachowuje sie jak ułomny

skoro ma laskę,to wyrzuc go z pamięci nie rozpaczaj,nie myśl jest chamem i tyle,zasługujesz na kogoś wartościowego,zrób mu miejsce w sercu

Gość kukułeczka jedna
nie wierzę w to co wyżej napisane absolutnie nie zgadzam się,facetowi musi zależeć na kontakcie,a nie odwalać jesli tego nie czujesz,zawsze będziesz ignorowana