Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne?

chłopak zmusza mnie do seksu

Polecane posty

Gość czy to normalne?

Mieszkam od miesiąca ze swoim chłopakiem bo rodzice mi zabraniali się z nim spotykać. więc się do niego wyprowadziłam. a teraz on mówi,że jak już z nim mieszkam i on mnie utrzymuje to jestem jak jego żona i muszę spełniać obowiązki małżeńskie i codziennie powinniśmy się kochać. to moj pierwszy taki związek i nie wiem czy to naprawdę jest normalne że muszę nawet jak nie mam ochoty?

Gość luciolllla
jak nie masz oochoty tzn ze to gówno nie zwiazek :-P jak sie kogos kocha to sie bez przerwy ma ochote

Gość czy to normalne?
No i on mówi to samo,że jakbym go kochała to bym chciała. więc się zmuszam.

Gość Mama Nasturcja
tak powinnać się zmuszać i tak samo jak Cię uderzy go mu podałaś zbyt zimną zupę czy nie daj Boże nieposoloną to również jest to normalne. Na Allegro można kupić smycz będzie mu łątwiej nad Tobą panować; dziewczyno opamiętaj się. o ludzie...

Gość czy to normalne?
No to co ja mam zrobić? on jest dla mnie dobry, kochany. bardzo go kocham,nigdy by mnie nie uderzył-on nie uznaje przemocy wobec kobiet i dzieci,bo był w domu bity. on jest dobrym człowiekiem,tylko chyba mamy różne temperamenty!

Gość zmuszasz sie bo jestes mloda,
a mlodki maja mniejszy temperament niz chlopcy w podobnym wieku lub starsi. nie dojrzlas jeszcze dobrze plciowo. pewnie caly czas sie rozwijasz i masz jeszcze malo lat. seksualnosc przychodzi z wiekiem. u kobiet duzo pozniej niz u mezczyzn. chlopcy w twoim wieku i starsi sa bardziej napaleni i potrzebuja non stop stymulacji, a dziewczyny moglyby co najwyzej raz na miesiac. lepiej wroc do domu, bo bedziesz tego kiedys zalowala. pewnie skonczysz ostatecznie z kims innym kiedy dorosniesz, bedziesz go bardziej kochala, bedziesz chciala miec z nim rodzine, ale wspomnienia z tej pierwszej nieudanej relacji seksualnej beda zawsze w twojej glowie jak wrzud na dupie, no i mozesz miec pozniej problemy w pozniejszych zwiazkach, blokade psychiczna.

Gość czy to normalne?
Ale ja nie mam dokąd wrócić,bo tato powiedział,że jak się wyprowadze to nie mam powrotu. Nawet telefonów nie odbierają. No może to kwestia wieku-13 lat różnicy. Ale ja go kocham. A on mówi,że napewno kogoś mam innego skoro z nim nie chcę.

ja pierdzele- a ty w to wierzysz? nie badz glupia- bo jeszcze ci wyjedzie z tekstem- ze jak ty mu nie @dajesz@ tyle co on potrzebuje- to on sobie kochanke znajdzie i tez bedziez uwazala ze to twoja wina?

Gość czy to normalne?
Jakich argumentów użyć żeby zrozumiał,że ja nie potrzebuję tak często,ale nie dlatego,że mam kogoś lub go nie kocham,ale po prostu nie mam potrzeby.

Nie to NIE JEST NORMALNE-TO JEST CHORE!!!! On się nad Tobą znęca psychicznie,stosuje szantaż emocjonalny. Pakuj się i jak najdalej od niego. Ile masz lat?

Gość znajdź pracę i go rzuć
wynajmiesz jakieś mieszkanie i będziesz niezależna.

Oczywiscie ze normalne, kochana tak jest w kazdym zwiazku. Facet musi zmuszac kobiete do seksu, do gotowania, sprazatania. Kazdy facet zmusza do seksu, musisz sie jeszcze duzo o nich nauczyc.... To jest na pożadku dzioennym./ a i zapomnialabym. jak powiesz ze nie masz ochoty albo boli Cie glowa i on Cie uderzy, szarpnie albo zrobi awanture to tez jest normalne, wiec nie panikuj w takiej sytuacji

Gość lepiej przepros rodzicow i
spie***laj od typa jak najdalej. jak juz wreszcie dorosniesz i dojrzejsz i sobie przypomnisz to cale zajscie, gwarantuje ze nie bedziesz miala takich dziecinnych pytan i bedziesz wdzieczna rodzicom za to ze przynajmniej probowali cie powstrzymac przed glupota. rodzice dluzej zyja na tym swiecie i maja lepsze wyobrazenie o zyciu i nosa do ludzi niz ty. zaufaj im. oni chca dla ciebie dobrze. a mlodosci popelnia sie najwiecej bledow, bo czlowiek jest naiwny i romantyczny, a potem w doroslym zyciu puka sie w glowe, albo gorzko placze.

Gość czy to normalne?
Ja mam 17 lat i uczę się w liceum,więc nie mogę podjąć pracy,bo musiałabym rzucić szkołę. Tato jest stanowczy i napewno nie zgodzi się na mój powrót do domu.

Gość nie chrzan juz o tym tacie,
tylko wracaj do domu. poza tata masz jeszcze matke, dziadkow, ciotki, chrzestnych. nie rznij ofiary. tato z czasem zmieknie i ci wybaczy, w koncu tez byl kiedys mlody i wie jak mozna byc glupim i bezmyslnym. przepros ich bardzo, ukorz sie i z czasmem bedzie ok. twoje bezpieczenstwo i spokojne dorastanie jest warzniejsze niz pieprzony honor.

Jezu-jesteś 4 lata starsza od mojej córki! To może spróbuj porozmawiać gdzieś osobiście z mamą. Mama zmiękczy trochę tatę i wracaj do nich szybko!

Gość jakajakayah
walnij nim i to szybkO ! tego kwiatu to pół światu ! pamiętaj !

Gość te sadystic:)
To ty stara doopa jesteś :)

Gość nie chrzan juz o tym tacie,
nawet jak dostaniesz w domu mega szlaban, to nie bedzie tragedii, bo mozesz go dobrze spozytkowac na nauke i nuz uda ci sie dostac na dobre bezplatne studia i tam poznasz normalnego chlopaka z dobrego domu, zakochasz sie i bedziesz naprawde szczesliwa. z tym typem marnujesz zycie i potencjal. dodatkowo szykujesz se dobry poczatek mega deprechy za kilka lat. zmien to poki masz szanse.

Gość zgodzi się napewno
tylko wróć do domu choć z odrobiną skruchy i przeproś rodziców. Czy ty naprawdę jesteś taka niekumata i w wieku 17 lat nie wiesz czy takie zachowanie jest normalne? Za trzy miesiące napiszesz na kafe że jesteś w ciąży a on cię zostawił i co masz zrobic?

Gość czy to normalne?
Do dziewczyn które piszą ironiczne teksty-to,że jestem młoda,to nie znaczy,że głupia-rozumiem,że jesteście przeciwne. Ale ja go kocham i nie chcę zostawić. on jest trudny,bo miał ciężkie dzieciństwo. ja tylko szukam argumentów,żeby jemu uświadomić,że to co robi mi nie pasuje.

Gość niekonieczny
to dopiero mądre zagranie, rodzice chcieli ją przed nim chronić, a ta głupia pinda poszła z nim mieszkać. No to ma, debilka, próbkę zycia. Dziecino, jak nie przebłagasz rodziców, zeby dali Ci wrócić do domu, to znaczy, że właśnie przerypałaś sobie życie. Rola worka na spermę, oto co sobie zafundowałaś nie słuchając ludzi mądrzejszych od Ciebie, rodziców, którzy cie wychowywali i kochali. Gdzieś ty rozumu szukała, w internecie, czy między puszczającymi sie na okrągło koleżankami?

Gość Ania P.-L.
Ale ty jesteś dziecko naiwna i lekkomyślna. O rety. Zabezpieczacie się chociaż porządnie na wypadek niechcianej ciąży? Mam nadzieję. Współczuję twoim rodzicom i jestem na nich jednocześnie zła za ich bierność. 17 lat to nie 18. Jako niepełnoletnią osobę ma prawo doprowadzić cię do domu policja na żądanie rodziców, a kolesiowi grozi kara za współżycie z nieletnią. Czemu rodzice tego nie zrobili? Co za bierność.

Gość czy to normalne?
To że mam 17 lat nie znaczy,że jestem głupia. Wiem co to antykoncepcja,biorę tabletki-zarabiam na nie w weekendy roznoszeniem ulotek. Regularnie chodzę do ginekologa,kontroluje branie innych leków,nie pije i nie palę,więc ciąży się nie boję.

Gość zgodzi się napewno
No i na pewno będzie się liczył z tym co ty chcesz a czego nie. Już masz przykład jak cię traktuje a co będzie potem? No i jeszcze poświęć się bez reszty żeby naprawić jego zryty charakter. Będzie traktował ciebie i wasze dzieci tak jak on był traktowany przez rodziców

Gość Ania P.-L.
Tobie się wydaje, że go kochasz. On natomiast ma cię w ekhm ekhm... wiesz gdzie. Młoda jesteś, życia nie znasz. Do 30 będziesz zakochana co najmniej jeszcze w 4 innych. Teraz wydaje ci się, że ten koleś to spełnienie twoich marzeń, ale pojawią się lepsi i zmienisz zdanie.