Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce do polski

Mam dość tej biedy

Polecane posty

Gość chce do polski

mieszkam w wielkiej brytanii i mam dość tej okrutnej sztraszliwej biedy w jakiej tu żyje marzę o wyjeździe do polski gdyż tam dobrze się zarabia i są pieniądze. Zamiast tego brudnego i syfiastego http://s0.geograph.org.uk/photos/65/77/657783_bd095fde.jpg wole takie ładne i czyste miejsca http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/Sandomierz_Main_Square.jpg

Gość melrose place baby
To pewnie maja byc takie jaja, ale tak sie sklada, ze to PRAWDA. Tak, bieda w Anglii jest gorsza niz w Polsce, i to nie tylko ja to mowie. Tez w to nie moglam uwierzyc, ale ja zobaczylam dworzec PKS w takim Castlefield, to zrozumialam, ze w mojej popegeerowskiej wsi przynajmniej jest bezpiecznie. Nie wspomne juz, ze jak ktos nie jest ostatnim alkoholikiem na denaturacie to ma dom duzo ladniejszy niz angielskie zadzumione, splesniale council estate. A jestem z tej biednej "Polski B".

Gość adaska ola
a tak apropo fotki tych biednych domow w uk..wiecie ile kosztuje taki dom????? Chyba nie bardzo :P

Gość tego typu domy maja identyczny
układ, b waskie schody, takie same salony z wykuszem, na ogol wszedzie wykladziny dywanowe ( te do wynajecia, wiec zero higieny), sa bardzo nedznie ocieplone, jesli w ogóle, w zwiazku z tym imne, wilgotne, bankowy reumatyzn, maja mini ogrodki najczesciej badziewiaste i w dodatu wynajecie kosztuje kupe kasy. nie cierpie ichj. Polskie szeregowce sa o wiele cieplejsze, wygodniejsze, glowna ich wada,jest to,ze kady sasiad "upieksza" na siłe swoj, przez co robia sie od sasa do lasa/

Gość Matoł sratoł
Łała! Nie wiedziałam, że Polskie Koleje Samochodowe- PKS, wybudowały dworzec autobusowy w Castlefield łał :D:D:D

Gość nie padaj na zawał bo
wszystko to rzec względna. Moj szereg w Polsce jest nieporównanie bardziej komfortowy niz ten ze zdjęcia ( a znam dobrze ten typ, bo w niejednym byłam w środku), z wierzchu może być, ale to wyjatkowo tandetne budownictwo, a ciagnie sie kilometrami, ludzie to próbuja docieplać, ale wiele sie z tym i tak nie da zrobic .