Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecja05

czy zabrac ja do siebie po tym co mi zrobila?

Polecane posty

Majac 5 lat moja matka oddala mnie do domu dziecka nei interesowala sie zbytnio mna wolala alkochol a jak jezdzilam do do mu na weekend czesto mnie wyganiala jak wyszlam za maz nie interesowal j amoj los nigdy mi nie pomagala.Nie traktowala mnie jak swoje dziecko ona mnie nienawidzila liczyla sie moja siostra i moj brat a ja bylam zawsze odepchnieta.Teraz potrzebuje pomocy ma amputowana noge rodzenstwo wywalilo na nia tylek chce zebym ja zabrala do siebie.Ja mam tez ciezka sytuacje jestem po rozwodzie mam problemy z dziecmi.Z moja matka nei mam zadnych wiezi nigdy nei powiedzialam do niej "mama" nie potrafie jest dla mnie jak obca kobieta czy powinnan ja zabrac po tym co mi zrobila.Jak jej nei wezme pojdzie do domu opieki.Pomozcie co mam zrobic.

Gość kto będzie płacił
Skoro ona Cię kiedyś oddała....Ty też możesz jej to zrobić.

też bym nie pomogła... dlaczego ty masz ja wspierać Ona nie potrafiła Masz trudną sytuacje po co Ci jeszcze problem Nie miej wyrzutów

Gość duch poznańskiego czerwca
a przepisała juz na ciebie cały swój majatek?

Gość atanazy_k
obowiązek alimentacyjny obowiązuje w obydwie strony, tak że musisz zaopiekować się matką, oczywiście reszta rodzenstwa też

skoro tej wiezi nie bylo to juz nigdy nie bedzie podejzewam ze jezeli ja wezmiesz do siebie to czeka Cie ciezkie zycie

Gość a ja powiem tak,że
ja bym wybrała dom opieki,możesz ją tam odwiedzać,zobaczysz czy powstaną jakieś więzi