Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12354

"Prawicza Komedia" - Dante IMOghieri.

Polecane posty

Gość IMO12354

Za bramą Prawiczego Piekła zwanego Loginem, znajduje się przedpiekle miejsce pobytu gnuśnych młodych Prawików, którym lata lecą, a poprawy nie widać. Prawiczki te nie są JESZCZE skazane na cierpienie wiecznej czystości, gdyż młodość daje nadzieję na zamiany. Niedaleko z rzeką Virgo zaczynają się prawdziwe Kręgi Prawiczego Piekła, gdzie potępione dusze mrozi oddech Staroprawictwa i smaga nieustanny żar katuszy, niczym niekończące się pytania Zuzanny Amelii. Krąg 1: Siekierąwłeb W Siekierąwłeb rezydują wszelkie Czyste, męskie dusze, które w naiwności swej zawierzyły fałszywym wróżkom i prorokom. Pod pieczą pomniejszych demonów uzbrojonych w łyżeczki, kwas, a nawet siekiery, potępione byty błądzą bez celu, czasami odgrażając się swym demonicznym oprawcom pozwaniem do sądu. Krąg 2: Życieprzegrałem Pod strażą pomniejszej demonicy, która najbardziej upodobała sobie postać zakrwawionej, młodej Wilczycy, znajdują się zbereźne dusze, nieprzerwanie narzekające na przegrane życie i małego członka. Ich katusze rozciągać się będą przez całą wieczność, aż do Tej Ostatniej Niedzieli w formie męskiej oczywiście. Krąg 3: ChcębyćBears W tym kręgu cierpią Prawiki nie znające umiarkowania w jedzeniu i piciu. Napychają oni swoje usta wielkimi ilościami Kremu w nadziei transformacji z Delikatnego Szczypiora w męskiego Pana Bears. Przygnębiające to miejsce, gdyż prawiczki owe myślą, iż osiągną swój cel dietą i opuszczą Kafe Piekło na zawsze. Krąg 4: Sięzmienilem Przeniewiercy, którzy odrzucili słuszne praktyki lżenia używanych kobiet, zostali strąceni do Sięzmieniłem. Najbardziej znaną tutaj potępioną duszą jest imiennik Beliara, przechodzący katusze w szponach Pani Mroku, żywiącej się krwią żywych i umarłych, a nawet własną posoką miesięczną Hrabiny De Nox. Krąg 5: Noico Krąg Mistrzów nad Mistrzami. W najgłębszych lochach tej domeny, zakuci w kajdany Nieustannej Ironii cierpią Mistrzowie. Najpotężniejszym z nich jest Mistrz, który zawsze był Szczery. Jego karą jest bycie rozrywanym na sztuki przez trzy zazdrosne, acz zakochane w nim harpie: tą pyskatą I przemądrzałą Czizas; tą o wyglądzie anioła, a sercu ognistego demona Lucy, oraz tą Rudą i Wiekową. Krąg 6: Tykurduplu Najbardziej osobliwy z wszystkich kręgów Kafe Piekła. Najniższy, a zarazem nie najniższy Prawiczy, ale nie do końca. W Tykurduplu, wieczne katusze skierowane są przeciwko tym z deficytem centymetrów. Jednym z dwóch najznamienitszych rezydentów, jest nie kto inny, jak sam Hrabia Michaell von BlaBla. On I jego niemalże równie sławetny kompan, zwijają się w katuszach pod pieczą Tytanicznego Demona-Kobiety, kreatury wielkimi stopami zakotwiczonej w najgłębszych otchłaniach szóstego kręgu, a głową sięgającej po samo jego sklepienie. Złośliwa istota ta, niecierpliwie łypie na podmioty swej władzy, a niebieskie jej ślepia iskrzą się spod blond loków, które całymi strąkami opadają na niewielkie piersi. Imię jej w starożytnej łacinie - Bielyje Roze, acz jej ofiary znają inną nazwę potwora Drabina. Krąg 7: Ojabiedny Najsmutniejsza część całego Prawiczego Piekła. Prawdziwa domena mroku, gdzie dno usłane jest zakrwawionymi żyletkami, a w powietrzu, echem rozbrzmiewają utwory Linkin Parku. W Ojabiedny zamknięty w najciemniejszej celi, brocząc z pociętych nadgarstków, rozpaczliwie pochlipuje - czasami przeżywając napady złości - nie kto inny jak Gniewne EMO. Jego niewzruszoną strażniczką niedoli, jest Ta Jedyna, Ta co była zawsze, co jest teraz i która nigdy nie odejdzie. Ta która jest wszędzie, a obecność jej nic nie wnosi. Ta która nazywa siebie Zielonym Żelkiem. Krąg 8: Gównemjestem Głośne zawodzenie na temat swego przegrania rozchodzi się na całym obszarze, plugawego kręgu ósmego, wtórują im nawoływania do wzięcia się w garść, oraz najróżniejsze rady. Tutaj pod bezlitosnym, a zarazem pełnym pożądania wzrokiem demonic Tamari i Pink Panther, zwija się w bólu nieznajomości swego miasta Prawiczek nie byle jaki, a Ten który niegdyś miał Wiarę, ale ją utracił. Krąg 9: Wybarany Najniższy z wszystkich kręgów, gdzie światło nadziei nigdy nie dochodzi. Krąg ten jest w kształcie głębokiej misy, na dnie której spoczywa wielka bryła Odwiecznego Prawiczego Lodu. W bryle tej, pod bacznym spojrzeniem władczyń Kafe Piekła: Modeny i MP30, uwięziony jest NAJSTARSZY. Ten, który był od zawsze I zawsze będzie dalej. Okropny to widok, albowiem twarz Najstarszego zastygła w nieprzerwanym grymasie iście politycznego zacietrzewienia, a w rękach jego spoczywają mroczne insygnia Staroprawictwa: statuetka kota, oraz plakat wyborczy z Jarosławem Kaczyńskim na tle logo PISu. KONIEC. ;)

Gość IMO12354
Wszystko w porządku, choć trochę głowa boli od uderzenia w biurko - acz nie to jest najgorsze, ponieważ ujrzałem Piekło. :P

Gość Zuzanna Amelia &17
Wnioslabym kilka pytan dodatkowych do tego opisu

Gość IMO12354
Krwawa Wilczyca "Formę mogłeś zachować" Goń się! Skąd niby miałbym wziąć trzy Ofermy do najniższego Kręgu Kafe Piekła. :P

Gość IMO12354
Malutka_w_szpileczkach90 "Leki brałeś,te ktore Twój specjalista Ci przepisał?" Brałem! A co? Nie widać? :D

Gość ja tu ich nie znam poza bla bl
kto jest najstarszym ?

Gość IMO12354
Malutka_w_szpileczkach90 "No właśnie chyba zapomniałeś albo potrzebujesz podwojnej dawki" Po podwójnej dawce, to Kręgów pewnie byłoby z osiemnaście. :classic_cool: blowwww "IMO ??????" Żyrafka ?????? ;)

Gość brakuje jeszcze luski
tej ktorej nigdy tu nie ma 💤

Gość IMO12354
Sierściuchu - na poemat zabrakłoby mi wizjonerskich pigułek...

Gość IMO12354
Krwawa Wilczyca "Jak widać i tak Ci się nudzi to mógłbyś użyć zapomnianego i przykurzonego INTELEKTU zamiast pigułki brać" Muszę przyznać Ci rację - wiesz co mówisz, szczególnie odnosząc się od przykurzonego intelektu. :classic_cool: Z pigułkami także masz racje, wszakże brać nie muszę, bo nie jestem na studiach. :P

Gość Zuzanna Amelia &17
Nieboszczyk - a ja myslalam , ze Ty w czwartym.

Też bym go do czwartego dała :classic_cool: "Muszę przyznać Ci rację - wiesz co mówisz, szczególnie odnosząc się od przykurzonego intelektu. " Cóż poradzę, znasz mój zmysł obserwacji. Trzeba było mi nie dostarczać materiału badawczego :classic_cool: "Z pigułkami także masz racje, wszakże brać nie muszę, bo nie jestem na studiach. " W Twojej ewentualnej pracy by Ci się nie przydały. Częściowo dlatego też, że jesteś, bądź co bądź, osobnikiem płci męskiej ;)

Gość IMO12354
Krwawa Wilczyca "W Twojej ewentualnej pracy by Ci się nie przydały. Częściowo dlatego też, że jesteś, bądź co bądź, osobnikiem płci męskiej" Zdecyduj się Sierściuchu: pigułki, czy pieluchy. Ja przez wzgląd na Twą naukę i przyszłe starania o pracę, sugerowałbym Ci, abyś wybrała pigułki...bo inaczej zmuszona będziesz do pieluch. :classic_cool:

"Zdecyduj się Sierściuchu: pigułki, czy pieluchy. Ja przez wzgląd na Twą naukę i przyszłe starania o pracę, sugerowałbym Ci, abyś wybrała pigułki...bo inaczej zmuszona będziesz do pieluch. " Tak jak Ty zmuszony będziesz?:P BTW, skąd ta troska?:classic_cool:

Gość IMO12354
Krwawa Wilczyca "BTW, skąd ta troska?" Bo jak wbrew własnej woli przejdziesz na używanie pieluch, to nie tylko Ty będziesz cierpieć, ale i podatnicy. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia &17
Ale wy sie krygujecie. Nie mozecie sie gdzies umowic i wyjasnic sobie w cztery oczy o co komu chodzi ?

Gość IMO12354
Zuziu, wszak nasze sprawy nie są dostępne dla mas kafeteryjnych.

Gość Zuzanna Amelia &17
No i dlatego wlasnie moglibyscie sie umowic.

Gość Zuzanna Amelia &17
KW - co Ty na to ?