Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12354

"Prawicza Komedia" - Dante IMOghieri.

Polecane posty

Gość Un homme fatal;)
"Mocarze,patrzcie na moje dzieła i gińcie z rozpaczy .Albowiem jam jest IMO12354" ;)

Gość ten drugi
10/10 "Un homme fatal;)"

Gość IMO12354
Lucyno! Z Twoim nickiem mogą mieć problem tylko zakompleksione samice i odrzuceni adoratorzy! :P

Gość ZuzannaAmelia12354
podnoszę

Gość IMO12354
Droga Lucyno - moje wyostrzone zmysły podpowiedziały mi, iż przybędziesz wkrótce. ;) Acz muszę Cie ostrzec - większość wpisów w temacie, to moje jakże zmyślne imitacje. Acz być może nawet one skore są do czczenia Twego wspaniałego blasku kobiecości. :P

"moje wyostrzone zmysły podpowiedziały mi, iż przybędziesz wkrótce." good for you, znaczy for your prowokejszyns of kors :)

a propos Twoich imitacji, zwanych częściej podszywami - ciekawe jak spostrzegawczy i pracowity potrafi być wierny, ukryty czytelnik, częściej zwany przeze mnie widownią :).

Gość IMO12354
A czemu tylko dla mine prowokejszyn? Bardziej obchodzą mnie me zwierzęce zmysły i chucie. :P

"Bardziej obchodzą mnie me zwierzęce zmysły i chucie. " wolę nie pytać, czy naprawdę je tutaj dokarmiasz :P

Gość IMO12354
Lucyno mój mieczyk chętnie splądruje Twoją pochwę o ile nie masz wiadra. :classic_cool:

Gość IMO12354
Lucyno - straszliwa drobiazgowość mych podszywów, dla niewprawnych oczu wynikałaby z niezdrowej obsesji, lub nadmiaru czasu. Ale ja mam inną - słuszną - teorię. Ja twierdzę, że ten ogrom pracy włożony w odpowiednią imitację, ma na celu przebicie się przez mroźną barierę Twej Sarniej płochliwości. ;) Albowiem to nie żadna tajemnica, żeś pożądana przez masy, a tylko JA (po odejściu Mistrza Szczerego) w Twym rozgrzanym sercu zajmuję wyjątkowe miejsce, które pozwala się do Ciebie zbliżyć. :P

Gość IMO12354 pasuje do Lucyny
;)

Gość IMO12354
Witamy Podszywa, który kieruje się bystrym umysłem znajdującym się poniżej równika. :P Witamy także cną Szpileczkę, która objawia się tylko wtedy, gdy zyskuję zasłużoną uwagę od otaczających temat widzów. :classic_cool:

Gość IMO12354
Prawiczuś doskonały "A co lucy jeszcze nie może sie otrząsnać po tak wielkiej stracie??" Nikt nie może otrząsnąć się po stracie takiego formatu. Nawet ja, przed snem, skrapiam poduszkę gorącymi łzami na myśl, iż bez Mistrza Szczerego Kafeteria nigdy nie się nie podźwignie. :P Lucy Windsor "dobre dobre, wreszcie mo0żna się trochę pouśmiechać do monitora" Ach - lubieżny uśmiech pełgający po soczystych ustach TAKIEJ samicy! Cóż za gra na zmysłach. :P

pozwolę sobie na małe sprostowanie żebyś już się tak nie delektował moją skromnością i ulżył swym nieodwzajemnionym uczuciom: "uśmiech pełgający po TAKICH ustach TAKIEJ samicy" ;-)

Gość IMO12354
Lucy Windsor "pozwolę sobie na małe sprostowanie żebyś już się tak nie delektował moją skromnością i ulżył swym nieodwzajemnionym uczuciom: "uśmiech pełgający po TAKICH ustach TAKIEJ samicy"/" Lucyno - stwierdzenie faktu nie ma nic wspólnego z brakiem skromności. ;) Ale jestem Twym dłużnikiem i ślę podziękowania za przyzwolenie na zaspokojenie mych "uczuć", pod Twym rozbudzającym zmysły 'sprostowaniem'. :P

Gość IMO12354
Lucy Windsor "pisać możesz długo, ciekawe jakie jeszcze Twoje czynności dałoby się opisać tym przymiotnikiem" Lucyno - słowa, jak wyrafinowane by nie były, są tylko jednym z kilku ważnych form komunikacji. A pomimo ich uniwersalnej natury, nie wszystko da się nimi opisać. Dlatego istnieją inne formy przekazu - dotyk, wzrok...smak. Formy przekazu bardziej działające na nasze zmysły, a przez to odpowiednie zgłębienie różnych "zagadnień". :P :classic_cool:

Dzizus Krajs... Luśka a co Ty robisz na topie prawików???

Gość IMO12354
iftar "Dzizus Krajs... Luśka a co Ty robisz na topie prawików???" Pytanie nie brzmi "CO", ale "DLA KOGO". :classic_cool:

Cześć Iftar, kopa miesięcy :) na Twoje pytanie odpowiedzi udzielić nie potrafię, ale prawdopodobnie chodzi o dobroć mojego serca :P ;-)

Gość IMO12354
Lucy Windsor "na Twoje pytanie odpowiedzi udzielić nie potrafię, ale prawdopodobnie chodzi o dobroć mojego serca" Serce, czy też nie, ale z pewnością gorące i pełne uczuć. :P

IMO12354 około dwa miesiące temu założyłam jedyny swój topik na kaffe, " dlaczego mężczyźni nie potrafią wyrażać swoich uczuć, chodziło mi o skorpiony" twoje wpisy były krótkie i powalające, pamiętam ile się uśmiałam, cieszę się że znalazłam twój topik pozdrawiam konkretnego faceta

Gość IMO12354
xkx ll a może więcej - to było niezamierzone. Ja tylko nabijałem się z Murland. ;)