Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12354

"Prawicza Komedia" - Dante IMOghieri.

Polecane posty

Ja nie dostałam żadnego maila informacyjnego, więc rozumiem, ze chcesz abym uważała Cie za podszywacza, IMO? ;-)

Gość IMO12354
Pink_Panther "Im mniejsze tym bardziej zbereźne." "(IMO zamawiam obrazek )" Kocico - niech Ci będzie. Nawet wyjdę naprzeciw określeniu mej skromnej osoby, którego użyłaś w pierwszym zdaniu. Ale to TY będziesz pozować. :P Dobranoc. 🖐️

Gość IMO12354
Lucyno - jeśli podasz namiary na swe drogocenne walory, to i Ty dostaniesz maila z zapewnieniem o mej "oryginalności". ;)

mail uwierzytelniający ma się do namiarów na walory dość luźno, ale życzenia na Wielkanoc zawsze wysłać możesz, postaram się nie zapomnieć, że mam na tę dawno opuszczoną skrzynkę zajrzeć ;-) polaolka@gmail.com

Gość IMO12354
O, Lucyno - mail kafeteryjny zbliżający mnie do zalet tak cudnej samicy! A dream come true. :P

Gość IMO12354
No proszę! Jak istoty interesowne przypominają sobie o mnie w momencie gdy czegoś pragną. :classic_cool:

Gość IMO12354
Sierściuchu - jako starszy kolega dam Ci dobra radę: gdy coś od kogoś chcesz, to powinnaś być (tutaj lepiej usiądź, jeśli jeszcze nie siedzisz)...*werble*...MIŁA! Tak wiem! Ale zaufaj mi, a w połączeniu z walorami psychiczno**/fizycznymi daleko zajdziesz. :classic_cool: **Wystarczą tylko fizyczne. :P

Gość IMO12354
Krwawa Wilczyca "Przecież to było miłe!" Sierściuchu - wolałbym abyś za wyznacznik bycia miłym brała ogólną populacje ludzi. :classic_cool: "Ej, tam przez pomyłkę komplement się wplątał?" Czyżbym zapomniał dodać klauzulę o wcześniejszym zaokrągleniu miejsc strategicznych? Ale co mi tam - od jednego komplementu nie zbiednieje. :P PS. Dobranoc Sierściuchu. ;)

Gość IMO12354
Dziewice, jesteście tu? ;)

Gość luśka już musiała wcisnąć
swój mail :O🖐️

Gość luska to stara
sfrustrowana cipa :D

Gość Lusia liczy ze wreszcie ktos
ja zaliczy :D

podałam adres specjalnie dla Was moje wierne czytelniczki, dzięki temu IMO zaczął mnie podrywać mailowo, a Wy mniej przez to cierpicie. ja po prostu naprawdę mam dobre serce, i to nie tylko dla zwerząt :)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
luska ciebie tu nie ma co tu robisz?

Gość ffhfhf
Lucy Windsor i dobrze zrobilas :D Teraz bedziesz jedna z wielu IMO wiczanek :D A tak na marginesie - pisalam kiedys z jednym facetem z kafe , ktory sciemnial kazda naiwniaczke i kazdej pisal to samo , ale to drobiazg:D:D:D:D

Gość luska ile ma lat ?
po 40 jak Ifka ? :P

Gość wysyp durnych tematow
luska albo ma juz 40 albo malo jej brakuje :D :o

"dzięki temu IMO zaczął mnie podrywać mailowo" a wiesz o tym, że on ma kilkanaście takich "podrywanych mailowo"? :D

Gość bim bom bim bom bim bom
a wiesz o tym, że on ma kilkanaście takich "podrywanych mailowo"? o kilkunastu to ty wiesz :classic_cool: a luska vel skazana na blon wie, ze tylko z nia, dozgonnie:classic_cool: :D

Gość bim bom bim bom bim bom
luska musi czuc sie bardzo zdeperowana:D do tej pory czepiala sie wylacznie czarnych spodni, a bylo tego, oj bylo :D :classic_cool: