Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12354

"Prawicza Komedia" - Dante IMOghieri.

Polecane posty

Straszne, jak ja to przeżyję? :( Poza tym nie wiedziałam że kij w tym mrowisku może jeszcze tyle poruszyć : D

Gość Zuzanna Amelia & 21
Kij w mrowisku moze poruszyc niesamiwicie duzo.

Gość zal mi tej Lusi
musi byc mega zdesperowana ze rzuca sie na gostka o nascie lat mlodszego

Gość IMO12354
Lucyno - w każdej chwili, gdy owiewa mnie Twa nieskrywana kobiecość! Nawet nie masz pojęcia, jak ręce me drżą, gdy słowo pisane kieruję w stronę Twoich kształtnych 'liter'. :P:classic_cool:

Gość IMO12354
Lucyno, moja Jedyna! Chcę być Twym mężem! Przy Tobie prężę Me wątłe oręże I wywijam swym Miniaturowym wężem!

Gość IMO12354
IMO12354 "Lucyno, moja Jedyna! Chcę być Twym mężem! Przy Tobie prężę Me wątłe oręże I wywijam swym Miniaturowym wężem!" Zdolny podszyw, zdolny podszyw. :classic_cool:

Gość IMO12354
Lucyno, światłości oczu moich! Rzucam się na oślep do kolan Twoich! Och przygnieć mnie stopami i rozdepcz obcasem! Będę po wsze czasy Twoim przydupasem 😍

Gość Lucyna leciała zawsze na czarn
uchy to może w końcu coś wykluje się z pomarańczem :D

Gość bim bom bim bom bim bom
żeby nie powiedzieć mandarynem na szczeblu prowincjonalnym:D

Gość Lucyna leciała zawsze na czarn
post wyżej dobre :P

Gość gdgdgdd
sranie

Gość Lucy Winsor
przynajmniej jacyś ludzie maja jakieś zajęcie piszcie, piszcie jeżeli czerpiecie satysfakcje z wyobrażaniu sobie, ze możecie mnie jakoś dotknąć, albo nie piszcie, whatever

Gość Lucy Winsor
z wyobrażania sobie

IMO12354 "Och przygnieć mnie stopami i rozdepcz obcasem!" Podszywie-wierszokleto, IMO codziennie jest narażony na rozdeptanie. Taki już niewdzięczny los Krasnala, ale to nie jego wina, przecież nie prosił się o przyjście na świat w takim komicznym wcieleniu. :D

Gość IMO12354
Bielyje Rozy "IMO codziennie jest narażony na rozdeptanie." A Ty myślisz, że to przyjemnie rozgnieść Krasnala obcasem?! Przecież taka samica ma potem wyrzuty sumienia: jak to się stało, jak mogłam tego uniknąć, gdybym tylko miała mniejsze kobiece stopy, czemu nie jestem lżejsza...itd. :P

IMO12354 "A Ty myślisz, że to przyjemnie rozgnieść Krasnala obcasem?! Przecież taka samica ma potem wyrzuty sumienia: jak to się stało, jak mogłam tego uniknąć, gdybym tylko miała mniejsze kobiece stopy, czemu nie jestem lżejsza...itd." A czy Ty myślisz, że owa samica w ogóle by zauważyła, że COŚ rozdeptała? No właśnie, sunęłaby dalej po drodze usłanej różami, ciesząc się ze swojej Aryjskości, itp. A Krasnal? Będzie leżał gdzieś zmiażdżony i zapomniany nawet przez swoich pozostałych sześciu towarzyszy w niedoli. :)

Gość IMO12354
Bielyje Rozy "A czy Ty myślisz, że owa samica w ogóle by zauważyła, że COŚ rozdeptała?" Fakt - z takimi stopami, to byłoby jak spotkanie Titanica z drewnianą łódką rybacką. :P "A Krasnal? Będzie leżał gdzieś zmiażdżony i zapomniany nawet przez swoich pozostałych sześciu towarzyszy w niedoli." Kiedyś sobie przypomną, niczym miesiączka o pannicy z chwiejnymi hormonami. :classic_cool:

IMO12354 "Kiedyś sobie przypomną..." ... i dobiją o ile będzie trzeba, po czym zapakują Go do trumienki, która będzie wykonana z pudełka od zapałek. :)

Gość IMO12354
Bielyje Rozy "... i dobiją o ile będzie trzeba, po czym zapakują Go do trumienki, która będzie wykonana z pudełka od zapałek." Drabino - co Ty możesz wiedzieć o pakowaniu? :classic_cool:

Gość IMO12354
Krąg 1: Tomek z Sopotu Krąg 2: Ten Ostatni Niedziel Krąg 3: Cream Krąg 4: Beliar Krąg 5: Zawsze szczery vel Empatyczny do kwadratu Krąg 6: ja i Ble Ble :classic_cool: Krąg 7: Darker Krąg 8: Prawiczek bez Wiary Krąg 9: offerma

Gość tjmtjmtjmtjmtjmtjmt
Jesli Lucyna mysli,ze jest jedyna kobieta z ktora IMO mejluje,jest w wielkim bledzie;-)

Gość nie tylko on...
A ty myślisz że któryś facet z kafe który regularnie się wpisuje na kafe gada tylko z jedną? Sama dałam się zrobić w uja, ale cóż, każdą naiwną to czeka.

Gość nie tylko on...
ffhfhf Oby nie z tym samym skurwielem co ja. ^^

Gość Co to ? Pustelnia?
Niby dlaczego nie mozna gadac z wieloma. Przeciez nic sie nie stanie jak ktos popisze z kilkoma osobami. To raczej powinno byc normalne.

Gość IMO12354
To nie jest normalne! Toż to przecież zdrada! :classic_cool:

Gość IMO12354
Idę zwalić konia i zaraz wrócę. :classic_cool:

Gość wpółczucia dla kretynek co to
mają kontakta z forumowym bajeranta egoiste :D:D🖐️ imo nie znam :D:D

Gość IMO12354
wpółczucia dla kretynek co to ... "imo nie znam" Tak to jest - na miłych i czarujących nigdy nie pada blask uznania. :O :P